În finala turneului feminin de tenis de la Miami le vom urmări sâmbătă seara pe australianca Ashleigh Barty, numărul mondial și pe canadianca de origine română, Bianca Andreescu (9 WTA). Portalul wtatour.com a prefațat meciul cu declarații și o analiză a celor două finaliste. Important de precizat este că este pentru prima dată când Barty, în vârstă de 24 de ani, și Andreescu, în vârstă de 20 de ani, se confruntă într-un turneu WTA.
Ambele jucătoare sunt considerate a fi foarte talentate și pregătite tactic. Singurul aspect care ar putea face cu adevărat diferența în meciul din această seară este forma fizică. Cât de mult vor putea rezista cele două, mai ales Bianca Andreescu. Sportiva din Canada vine după o pauză destul de lungă, dar asta nu a împiedicat-o să ajungă până în ultimul act la Miami.

Ashleigh Barty – Bianca Andreescu, LIVE TEXT pe eurosport.ro de la ora 20. Australianca se teme de sportiva de origine română

Tenis
Bianca Andreescu va lansa o carte pentru copii inspirată de anii petrecuți în România
ACUM 16 ORE
Ashleigh Barty se află înaintea finalei la capătul unei serii de 11 victorii la Miami fiind prima dată în carieră când are oportunitatea de a-și apăra un titlu obținut anterior. Sportiva din Australia revine impresionant la forma unui număr 1 mondial, jucând deja a doua finală, în doar patru turnee în care a participat în 2021, după ce a revenit, la capătul unui an de pauză forțată de o accidentare.
Ash Barty a mărturisit că meciul cu Bianca Andreescu va fi foarte dificil de câștigat: "Bianca a demonstrat în turneele mari că are abilitatea de a învinge și cele mai puternice adversare și știu că are un mod extrem de fizic de a se deplasa pe teren, nu lasă nimic să treacă de ea și poate bate pe oricine", a spus Barty pentru wtatour.com. "Are brațe foarte puternice și are opțiuni de lovire din ambele părți", a mai completat australianca.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Final de an în tenisul feminin. Bornele unui 2021 cum nu a mai fost altul în circuitul WTA
19/11/2021 LA 08:39
Tenis
Locul ocupat de Simona Halep în "clasamentul adevărului"! Poziție mult mai bună decât în WTA
03/11/2021 LA 12:00