Simona Halep a avut mari emoții în meciul cu Caroline Garcia. Jocul nu i-a funcționat în primul set și a avut și probleme medicale la umăr în cel de-al 2-lea, dar a 3-a jucătoare a lumii a reușit să depășească momentul delicat și a revenit incredibil, câștigând 11 din ultimele 12 game-uri ale meciului și impunându-se în final cu 3-6/6-4/6-0.
Victoria cu Garcia are o însemnătate aparte pentru Halep, deoarece a fost succesul cu numărul 400 pe tablourile principale în circuitul WTA. Dintre primele 50 de jucătoare ale lumii doar 7 se mai pot lăuda cu această bornă atinsă: Serena Williams (851), Svetlana Kusnetsova (670), ), Angelique Kerber (633), Petra Kvitova (553), Karolina Pliskova (547), Victoria Azarenka (528) și Garbine Muguruza (413).
Transylvania Open
Halep a ratat calificarea la Turneul Campioanelor pentru prima dată în 7 ani! Cum a reacționat
ACUM 2 ORE

Simona Halep a ajuns la 400 de victorii în circuitul WTA

"Victoria după o oră și 48 de minute a îmbunătățit palmaresul Simenei Halep în fața lui Caroline Garcia (7-1) și i-a adus dublei campioane de Grand Slam cea de-a 400-a sa victorie la pe un tabloul principal în circuitul WTA.", a notat site-ul wtatennis.com.
Simona Halep a părut surprinsă de performanța obținută: "Sunt foarte fericită să aud asta. Este impresionant că am câștigat atâtea meciuri pe tablourile principale. Am mulți ani în circuit și în top. Când mă confrunt cu câteva momente grele în timpul meciurilor, știu ce trebuie să fac. Am învățat din acele 400 de victorii."
În declarațiile oferite la finalul meciului cu Garcia, Simona a făcut dereferire și următoarea adversară, Anastasia Sevastova (57 WTA), în fața căreia are un palmares pozitiv: "Sevastova taie ritmul mereu. Nu știi niciodată la ce să te aștepți de la ea. Uneori joacă plat, foarte plat. Alteori, urcă la fileu. Deci, este greu să joci împotriva ei tot timpul."
Tenis
Darren Cahill a revenit la antrenamente cu "noua elevă"! Mesajul superb primit de la Simona Halep
ACUM 3 ORE
Transylvania Open
Gabriela Ruse, nerăbdătoare să joace cu Simona Halep la Cluj: "M-am bucurat! Îmi întâlnesc idolul!"
ACUM 4 ORE