Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Miami | Simona Halep - Caroline Garcia, în turul al doilea! Ora de start a meciului de joi

Irina Aldea

Publicat 25/03/2021 la 00:48 GMT+2

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, și-a aflat în această seară adversara din primul tur de la turneul de 1000 de puncte de la Miami, dar și ora la care va evolua joi la Florida.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, dublă semifinalistă la turneul de 1000 de puncte de la Miami, o va întâlni în turul secund la Florida pe Caroline Garcia, ocupanta locului 51 WTA. Sportiva noastră a beneficiat de un prim tur liber, iar duelul cu Garcia va fi primul ei meci la Miami. Franțuzoaica în vârstă de 27 de ani a trecut în primul tur de Mihaela Buzărnescu, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat puțin peste o oră de joc.
Simona Halep și Caroline Garcia s-au mai întâlnit în prezent de șapte ori, șase dintre aceste dueluri fiind câștigate de campioana noastră. Ultima lor confruntare directă a avut loc în 2019 la Fed Cup. Atunci, Simona se impunea în trei seturi la Rouen, scor (6) 6-7, 6-3, 6-4. Singura victorie pe care Garcia o are cu Simona Halep a venit la turneul de la Beijing, în finala competiției, la ediția din 2017.

WTA Miami | Simona Halep – Caroline Garcia în turul al doilea. Ora de start

Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia va începe joi, nu mai devreme de ora 23, ora Românie, fiind al patrulea meci de pe terenul numărul 1, după partidele dintre Shelby Rogers - Elina Svitolina, Laura Siegemund - Victoria Azarenka și Marta Kostyuk - Aryna Sabalenka.
Simona Halep a ajuns până în faza semifinalelor în urmă cu doi ani (5-7, 1-6 contra Karolinei Pliskova). De asemenea, campioana noastră a mai ajuns până în penultimul act la Miami Open și la ediția din 2015, atunci când a fost eliminată de cea care avea să cucerească marele trofeu, Serena Williams (6-2, 4-6, 7-5 în favoarea americancei). În 2015, în ultimul act, Serena a cedat doar 2 game-uri în fața Carlei Suarez Navarro.
Simona Halep e cap de serie numărul 3 pe tabloul principal la Miami Open, însă sportiva noastră e a cincea pe lista bookmakerilor, care o văd principală favorită pe campioana de anul acesta de la Australian Open, Naomi Osaka. Nipona, pe lângă faptul că traversează o formă de joc de excepție, are și un traseu virtual mult mai "prietenos" pe partea inferioară de tablou decât jucătoarele aflate în partea superioară, printre care și Simona Halep.
Traseul virtual al Simonei Halep la Miami:
  • Turul I: Liber
  • Turul II: Caroline Garcia
  • Turul III: Cori Gauff / Anastasija Sevastova
  • Optimi: Iga Swiatek / Madison Keys
  • Sferturi: Elina Svitolina / Petra Kvitova
  • Semifinale: Ashleigh Barty / Aryna Sabalenka
  • Finală: Naomi Osaka / Sofia Kenin
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo