Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, victorie entuziasmantă la turneul de la Praga! A trecut de favorita numărul 9

Irina Aldea

Publicat 11/08/2020 la 12:32 GMT+3

Irina Begu, una dintre reprezentantele Românieie la turneul de la Praga, s-a calificat în optimile de finală la competiția de categorie Internațional din Cehia.

Irina Begu, numărul 72 WTA

Credit imagine: Getty Images

Clasată pe locul 82 WTA, Irina Begu a produs o surpriză în turul inaugural la turneul de la Praga, acolo unde principala favorită este Simona Halep. Irina Begu a eliminat-o pe favorita numărul 9, Anastasija Sevastova, ocupantă a locului 43 WTA. Irina s-a impus de o manieră categorică, cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și trei minute de joc. În continuare, Irina o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Bolsova Zadoinov și o sportivă venită din calificări.
În urma victoriei cu Sevastova, Irina a egalat scorul întâlnirilor directe la 3. Reprezentanta noastră ar fi trebuit să intre ieri în competiție, împotriva ucrainencei Dayana Yastremska, ocupantă a locului 25 WTA, însă aceasta din urmă s-a retras din cauza unor probleme dentare, astfel că adversara Irinei s-a schimbat.

Simona Halep intră și ea în competiție azi

După mai bine de cinci luni de pauză generată de pandemia de coronavirus, Simona Halep revine pe terenul de tenis pentru un meci oficial.Campioana noastră o va întâlni în turul inaugural pe slovena Polona Hercog, aflată pe locul 45 în clasamentul WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar scorul este 2-1 pentru Simona. Sportiva noastră a câștigat ambele partide din 2019, de la Miami și Eastbourne. Hercog s-a impus în urmă cu mulți ani, când Simona nu explodase încă în circuit, în 2009 la Sofia.
Dacă va trece de slovenă, Simona va da peste învingătoarea dintre Patricia Tig și Barbora Krejcikova. Organizatorii turneului de la Praga au anunțat luni că meciul dintre Simona Halep și Polona Hercog va avea loc azi, în jurul orei 14.00. Va fi al treilea duel al zilei de pe terenul central de la Praga, după meciurile dintre Gracheva – Martic și Kr. Pliskova – Fruhvirtova (întrerupt de ploaie la scorul de 3-2, în primul set).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo