Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție oferită de Simona Halep după calificarea în sferturile de finală la Praga

Irina Aldea

Publicat 13/08/2020 la 20:25 GMT+3

Simona Halep a învins-o pe Barbora Krejcikova după un meci maraton și s-a calificat în sferturile de finală la turneul de la Praga.

Simona Halep, în sferturile de finală de la Praga

Credit imagine: Instagram

Simona Halep nu a avut cea mai bună zi a ei în circuit, dar a reușit să rămână în meci din punct de vedere mental și să lupte până la ultimul punct. Chiar dacă a încercat constant să-și găsească ritmul, campioana noastră a reușit să treacă de Barbora Krejcikova (118 WTA) după un meci maraton de două ore și 7 minute de joc.
Victoria în trei seturi (3-6, 7-5, 6-2) o califică pe Simona Halep în sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech (174 WTA). Pentru calificarea în sferturile de la Praga, Simona va primi 5.000 de dolari şi 60 de puncte în clasamentul WTA de simplu. Halep și Frech nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Ce a spus Simona Halep după victoria cu Barbora Krejcikova

"Ea a jucat grozav și mi-a fost greu să-mi găsesc ritmul. Am reușit asta abia pe final. Serviciu n-a functionat nici el astăzi, dar voi continua să lucrez", a spus Simona la interviul de după meci. În ceea ce privește problemele medicale acuzate în timpul setului secund, Simona a precizat: "Am avut ceva probleme cu umărul, mușchii erau contractați". Pentru Simona urmează acum contruntarea din sferturi cu poloneza Magdalena Frech: "Am urmărit-o în meciul pe care l-a jucat astăzi. Luptă mult și va fi un meci interesant. Dar mă simt pregătită", a conchis Simo.
Pentru Simona Halep acesta este primul turneu pe care îl joacă după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. La ultima competiție la care a evoluat, Simona a câștigat titlul de la Dubai (a trecut în finală de Elena Rybakina).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo