Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elina Svitolina, reacție de neprețuit după ce Halep și Niculescu au cedat doar un game la Roma

Irina Aldea

Actualizat 15/09/2020 la 16:26 GMT+3

Simona Halep și Monica Niculescu au obținut azi o victorie de răsunet în proba de dublu de la Roma. Sportivele noastre au cedat un singur game în meciul cu Svitolina și Yastremska.

Elina Svitolina, reacție virală pe Twitter

Credit imagine: Getty Images

Echipa formată din Simona Halep și Monica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma. Sportivele noastre au trecut în doar 47 de minute de dublul 100% ucrainean, Elina Svitolina/Dayana Yastremska. Meciul a curs doar în favoarea fetelor noastre, care au cedat un signru game în tot meciul.
Partida s-a încheiat fără a avea vreun istoric, scor 6-0, 6-1. Pentru o calificare în sferturile de finală de la Roma, Simona și Monica se vor duela cu învingătoarele partidei dintre Ena Shibahara/Shuko Aoyama (Japonia), favorite numărul 7, și Kiki Bertens/Arantxa Rus (Olanda).

Elina Svitolina și reacția care a devenit virală după meciul cu Halep și Niculescu

Elina Svitolina nu a mai jucat un meci oficial de la începutul lunii martie, iar asta s-a observat azi, în meciul de dublu pe care l-a jucat alături de compatrioata ei, Dayana Yastremska. Cele două sportive din Ucraina nu au reușit să le pună probleme în niciun moment fetelor noastre, iar reacția Elinei a fost pe măsură.
Ocupanta locului 6 WTA a publicat pe contul personal de Twitter un gif prin care-și exprimă starea după înfrângerea fără precedent de azi, în fața Simonei Halep și a Monicăi Niculescu. Reacția Elinei a strâns în doar câteva minute zeci de aprecieri. Nici în proba de simplu nu va avea o misiune mai ușoară. Svitolina o va întâlni mâine la Foro Italico pe sportiva din Rusia, Anastasia Pavlyuchenkova. Ucraineanca a câștigat de două ori turneul de la Roma, în 2017 și 2018, ambele finale fiind disputate în compania Simonei Halep.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo