Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Jasmine Paolini, în turul doi la Roma | Ora de start a meciului de miercuri

Irina Aldea

Publicat 15/09/2020 la 19:04 GMT+3

Simona Halep a luat deja contact cu zgura de la Foro Italico, însă mâine va debuta în proba de simplu de la Roma, împotriva italiencei Jasmine Paolini.

Simona Halep

Credit imagine: facebook

A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a disputat deja primul meci la Roma, chiar azi, în proba de dublu alături de Monica Niculescu. Fetele noastre au cedat un singur game în duelul cu echipa 100% ucraineană formată din Elina Svitolina și Dayana Yastremska. Simona a fost foarte inspirată, atât la serviciu, cât și la retur, însă Monica Niculescu a fost magistrală și a reușit să acopere tot terenul.
Dacă e să ne luăm după meciul de dublu disputat azi, misiunea Simonei Halep cu Jasmine Paolini din turul doi de la Roma nu ar trebui să fie prea dificilă. Paolini este acum pe locul 99 WTA și nu a ajuns niciodată mai sus de poziția 93. De altfel, Paolini este beneficiară a unui wildcard. Totuși, partida va reprezenta pentru ambele sportive un element surpriză, asta pentru că nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul feminin de tenis.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Jasmine Paolini

După ce ieri a jucat pe terenul numărul 6 meciul de dublu alături de Monica Niculescu, meciul de simplu al Simonei Halep a fost programat pe terenul Pietrangeli. Simona Halep și Jasmine Paolini vor intra pe teren pentru partida din turul doi la ora 13.30, fiind al doilea meci al zilei, după duelul dintre Bencic și Kovinic. Dacă se va califica în optimile de finală, Simona va da peste câștigătoarea meciului dintre Yastremska și Anisimova.
Simona Halep (favorita numărul 1 la Foro Italico), Elina Svitolina, Kiki Bertens și Belinda Bencic, plus Jelena Ostapenko și Svetlana Kuznetsova sunt jucătoarele care au lipsit de la US Open și încep asaltul pentru Roland Garros, la Roma. Benicic, Svitolina și Bertens - adică favoritele 4, 5 și 6 trimise în bloc pe jumătatea inferioară de tablou - nu au jucat vreun meci oficial post-pandemie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo