A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, a disputat deja primul meci la Roma, chiar azi, în proba de dublu alături de Monica Niculescu. Fetele noastre au cedat un singur game în duelul cu echipa 100% ucraineană formată din Elina Svitolina și Dayana Yastremska. Simona a fost foarte inspirată, atât la serviciu, cât și la retur, însă Monica Niculescu a fost magistrală și a reușit să acopere tot terenul.
Dacă e să ne luăm după meciul de dublu disputat azi, misiunea Simonei Halep cu Jasmine Paolini din turul doi de la Roma nu ar trebui să fie prea dificilă. Paolini este acum pe locul 99 WTA și nu a ajuns niciodată mai sus de poziția 93. De altfel, Paolini este beneficiară a unui wildcard. Totuși, partida va reprezenta pentru ambele sportive un element surpriză, asta pentru că nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul feminin de tenis.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Jasmine Paolini

Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 3 ORE
După ce ieri a jucat pe terenul numărul 6 meciul de dublu alături de Monica Niculescu, meciul de simplu al Simonei Halep a fost programat pe terenul Pietrangeli. Simona Halep și Jasmine Paolini vor intra pe teren pentru partida din turul doi la ora 13.30, fiind al doilea meci al zilei, după duelul dintre Bencic și Kovinic. Dacă se va califica în optimile de finală, Simona va da peste câștigătoarea meciului dintre Yastremska și Anisimova.
Simona Halep (favorita numărul 1 la Foro Italico), Elina Svitolina, Kiki Bertens și Belinda Bencic, plus Jelena Ostapenko și Svetlana Kuznetsova sunt jucătoarele care au lipsit de la US Open și încep asaltul pentru Roland Garros, la Roma. Benicic, Svitolina și Bertens - adică favoritele 4, 5 și 6 trimise în bloc pe jumătatea inferioară de tablou - nu au jucat vreun meci oficial post-pandemie.
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022
ACUM 18 ORE