Principală favorită la turneul de la Roma, acolo unde a jucat finala de două ori (le-a pierdut pe ambele), Simona Halep a trecut de Yulia Putintseva în sferturile de finală și a obținut fără emoții calificarea în semifinale. Simona s-a impus la capătul unui meci care a durat doar 49 de minute de joc, scor 6-2, 2-0 (ABANDON Putintseva). Sportiva din Kazahstan a acuzat probleme în zona lombară, iar între seturi, ea a beneficiat de îngrijiri medicale în afara terenului.

În penultimul act, dubla campioană de Grand Slam din România va da piept cu învingătoarea partidei dintre Victoria Azarenka și Garbine Muguruza. În timp cep e Azarenka o conduce cu 3-2 la întâlnirile directe (nicio întâlnire pe zgură), în confruntarea cu Muguruza este condusă cu 5-2 (două întâlniri pe zgură, ambele câștigate de Simona).

Tenis
Nicio zi fără antrenamente! Cum se pregătește Simona Halep pentru sezonul competițional următor
ACUM 3 ORE

Simona Halep, calificare entuziasmantă în semifinale la Roma

Până acum, campioana noastră nu a cedat niciun set la turneul Premier 5 de la Roma. Ea a avut un prim tur liber, după care a trecut de Jasmine Paolini (6-3, 6-4) și Dayana Yastremska (7-5, 6-4). Deși a început greu turneul, cu dificultăți la serviciu și dereglări la nivelul loviturilor, Simona și-a ridicat treptat nivelul și a obținut o nouă calificare în penultimul act la Foro Italico.

Tenis
Simona Halep, cea mai bună jucătoare la retur în 2020! Cum arată topul în care Simo nu are rivală
ACUM 4 ORE
Tenis
"Prima dată în carieră?!" Simona Halep, reacție de milioane, după un premiu la care nu se aștepta
ACUM 8 ORE