Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep s-a calificat la pas în semifinalele de la Roma! Putintseva a abandonat în setul 2

Irina Aldea

Actualizat 19/09/2020 la 14:03 GMT+3

Simona Halep a obținut azi calificarea în semifinala turneului Premier 5 de la Roma după ce a trecut de sportiva din Kazahstan, Yulia Putintseva.

Simona Halep, campioană la Roma

Credit imagine: Getty Images

Principală favorită la turneul de la Roma, acolo unde a jucat finala de două ori (le-a pierdut pe ambele), Simona Halep a trecut de Yulia Putintseva în sferturile de finală și a obținut fără emoții calificarea în semifinale. Simona s-a impus la capătul unui meci care a durat doar 49 de minute de joc, scor 6-2, 2-0 (ABANDON Putintseva). Sportiva din Kazahstan a acuzat probleme în zona lombară, iar între seturi, ea a beneficiat de îngrijiri medicale în afara terenului.
În penultimul act, dubla campioană de Grand Slam din România va da piept cu învingătoarea partidei dintre Victoria Azarenka și Garbine Muguruza. În timp cep e Azarenka o conduce cu 3-2 la întâlnirile directe (nicio întâlnire pe zgură), în confruntarea cu Muguruza este condusă cu 5-2 (două întâlniri pe zgură, ambele câștigate de Simona).

Simona Halep, calificare entuziasmantă în semifinale la Roma

Până acum, campioana noastră nu a cedat niciun set la turneul Premier 5 de la Roma. Ea a avut un prim tur liber, după care a trecut de Jasmine Paolini (6-3, 6-4) și Dayana Yastremska (7-5, 6-4). Deși a început greu turneul, cu dificultăți la serviciu și dereglări la nivelul loviturilor, Simona și-a ridicat treptat nivelul și a obținut o nouă calificare în penultimul act la Foro Italico.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo