Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Este pentru prima dată după al Doilea Război Mondial când Wimbledon nu va avea loc Turneul era programat să se desfăşoare în perioada 29 iunie - 12 iulie 2020. Organizatorii competiţiei de la Londra au anunţat miercuri că turneul nu se va mai juca în anul 2020.
Este pentru prima dată după al Doilea Război Mondial când Wimbledon, cel mai vechi turneu de Grand Slam, nu se va juca. Programat iniţial în perioada 29 iunie - 12 iulie 2020, ediţia a 134-a a turneului se va disputa în 2021, în perioada 28 iunie - 11 iulie.Singurul Grand Slam care a apucat să se dispute în acest an a fost Australian Open (s-a impus Djokovic, al 17-lea trofeu major din carieră).

WTA și ATP prelungest perioada de suspendare

Tenis
Boris Becker, despre decizia de anulare a turneului de la Wimbledon: "Mi-ar fi plăcut să fie altfel"
01/04/2020 LA 17:53
ATP şi WTA au anunţat suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon, o premieră după al doilea război mondial. "Din nefericire, pandemia de Covid-19 nu ne lasă altă alegere decât să prelungim suspendarea meciurilor din circuit", a declarat Andrea Gaudenzi, şeful ATP.
Astfel, au fost anulate turneele de la ‘s-Hertogenbosch, Stuttgart, London-Queen’s, Halle, Mallorca, Eastbourne, Nottingham, Birmingham, Berlin, şi Bad Homburg. Iniţial, la 18 martie, ATP şi WTA anunţaseră suspendarea turneelor de tenis până la 7 iunie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 3 ORE
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 5 ORE