Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darren Cahill, sfat prețios pentru Simona Halep la debutul pe zgură. Ce i-a transmis australianul

Irina Aldea

Publicat 23/04/2021 la 14:10 GMT+3

Simona Halep nu a putut fi oprită la debutul pe zgură. Campioana noastră și-a luat revanșa în fața Marketei Vondrousova și s-a calificat în sferturile de finală la turneul de 500 de puncte din Stuttgart, iar după meci a dezvăluit ce sfat prețios i-a dat Darren Cahill înaintea partidei.

Simona Halep & Darren Cahill

Credit imagine: Instagram

Revenită în competiții după o pauză de câteva săptămâni, Simona Halep s-a apropiat de prefecțiune în meciul din optimile de finală în fața Marketei Vondrousova (20 WTA). Serviciul româncei a fost la înălțime (a pierdut un singur punct cu serviciul al doilea - o dublă greșeală în ultimul game al partidei), iar a doua favorită a turneului de la Stuttgart s-a impus cu 6-1, 6-3, după 53 de minute de joc și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.
Aceasta a fost prima victorie a Simonei Halep în fața cehoaicei, din trei întâlniri. În sferturi, Simo o va întâlni la Stuttgart pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, în această seară, de la ora 19.30. Duelul va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. Simona Halep și Ekaterina Alexandrova s-au mai întâlnit până acum de trei ori, rusoaica fiind la conducere, 2-1. Acesta va fi primul lor duel pe zgură.

Darren Cahill, sfat prețios pentru Simona Halep la debutul pe zgură

Simona Halep a mărturisit la finalul meciului cu Marketa Vondrousova că a intrat pe teren tensionată și emoționată, asta pentru că aștepta încă de sâmbăta trecută să debuteze la Stuttgart. Românca a dezvăluit și ce i-a spus Darren Cahill că trebuie să facă pentru a avea o șansă foarte bună în fața cehoaicei. Australianul i-a transmis Simonei să fie foarte agresivă, sfat pe care l-a pus în practică pe teren, iar agresivitatea ei s-a oglindit perfect în scorul de pe tabelă. Simo a cedat doar 4 game-uri în meciul din optimile de finală.
"Am fost puțin nervoasă înaintea meciului deoarece am jucat de două ori cu ea și m-a învins de fiecare dată. Mi-a fost teamă de dropshot-urile sale, așa că Darren mi-a spus că trebuie să fiu mai agresivă, ceea ce am făcut foarte bine. Este foarte important pentru mine, pentru jocul meu că am început cu dreptul deoarece sezonul pe zgură se anunță foarte dificil. Acum acest meci îmi dă încredere că am un nivel ridicat al jocului și dacă voi continua așa voi fi bine", a spus Simona la conferința de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo