Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep la WTA Stuttgart | Prima reacție a româncei după calificarea în sferturile de finală

Irina Aldea

Actualizat 22/04/2021 la 19:27 GMT+3

Simona Halep nu a putut fi oprită la debutul pe zgură. Campioana noastră și-a luat revanșa în fața Marketei Vondrousova și s-a calificat în sferturile de finală la turneul de 500 de puncte din Stuttgart.

Marketa Vondrousova & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Revenită în competiții după o pauză de câteva săptămâni, Simona Halep s-a apropiat de prefecțiune în meciul din optimile de finală în fața Marketei Vondrousova (20 WTA). Serviciul româncei a fost la înălțime (a pierdut un singur punct cu serviciul al doilea - o dublă greșeală în ultimul game al partidei), iar a doua favorită a turneului de la Stuttgart s-a impus cu 6-1, 6-3, după 53 de minute de joc și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.
Aceasta a fost prima victorie a Simonei Halep în fața cehoaicei, din trei întâlniri. În continuare, Simo o va întâlni la Stuttgart pe câștigătoarea meciului dintre Belinda Bencic și Ekaterina Alexandrova, partidă care se joacă în această seară de la ora 21.00. Simo a mărturisit la finalul partidei că de abia a așteptat să debuteze, pentru că a ajuns în Germania sâmbătă, dar a fost nevoită să aștepte până joi pentru a intra pe teren pentru primul meci oficial.

Simona Halep la WTA Stuttgart | Ce a spus Simo după debutul la Stuttgart

"A fost un meci excelent! Așteptam de două zile să intru și să joc, eram foarte motivată, dar în același timp și puțin tensionată deoarece aveam două înfrângeri în disputatele cu ea", a spus Simona la interviul de după meci. "Spre deosebire de meciurile precedente, astăzi am fost un pic mai agresivă și am jucat aproape de cel mai bun nivel al meu", a adăugat Simona.
"Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu (râde). Am așteptat de sâmbătă meciul, mă simt foarte bine să fiu aici, le mulțumesc organizatorilor că au reușit să facă o așa treabă bună în condiții grele", a mai spus Simona.

Cum s-a descurcat Simona Halep la Stuttgart de-a lungul timpului

  • 2020 / Nu a avut loc din cauza pandemiei de Covid-19
  • 2019 / Nu a participat
  • 2018 / Sferturi: Coco Vandeweghe vs Simona Halep 6-4, 6-1
  • 2017 / Semifinale: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5
  • 2016 / Turul 2: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-1, 6-2
  • 2015 / Semifinale: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 5-7, 7-5, 6-2
  • 2014 / Turul 2: Svetlana Kuznetsova vs Simona Halep 7-5, 7-6(4).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Programul transmisiunilor Eurosport Player - 22 aprilie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo