Tenis

You Say, We Play - Votează aici meciul tău preferat de la Roland Garros

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

You Say, We Play

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
15/05/2020 la 14:37 | Actualizat Ieri la 12:50

Eurosport îi reconectează pe fanii pasionați de tenis din România printr-un nou concept de program, prin care vor putea alege ce vor să urmărească în perioada următoare.

Pentru a acoperi golul uriaș pe care turneul atât de îndrăgit de fanii tenisului din România, Roland Garros, l-a lăsat în calendarul competițional din tenis, Eurosport vine în sprijinul suporterilor cu un nou concept de program. Este vorba despre un program TV ales de telespectatorii Eurosport: You Say, We Play.

Vom avea parte în perioada 25 mai – 7 iunie de cele mai tari meciuri ale ultimelor trei decenii, cele mai frumoase clipe trăite pe zgura pariziană, reveniri spectaculoase, meciuri-maraton, partidele disputate de jucătorii favoriți ai spectatorilor de la Paris, cele mai tari meciuri disputate de Serena Williams, dueluri care au lansat cu adevărat cariera multor sportivi, partide legendare cu jucători care au marcat istoria sportului alb sau cele mai tari finale disputate de cel mai titrat jucător pe zgura din Paris, Rafael Nadal.

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE

1 iunie – Dueluri controversate

Cine nu iubește o doză potrivită de dramă pe terenul de tenis? Aceste meciuri au avut de toate – tensiune, conflicte reci și izbucniri de atitudine. Meciuri strânse, cu sute de lovituri la limită și care vor rămâne în amintirea colectivă drept cele mai dramatice partide din istoria Roland Garros. Pe care dintre următoarele ai vrea să le vezi?

2 iunie – Reveniri epice

Și atunci când crezi că un meci este aproape de sfârșit, inimaginabilul are loc, iar o revenire epică are loc. Chiar și un break, un set sau o minge de meci în favoarea adversarului pot fi blocate într-un moment extrem. Sampras, Federer, Schwartzman, Safina și Djokovic au reușit să producă ceea ce nimeni nu credea pe zgura de la Paris – reveniri epice. Pe care dintre următoarea ai vrea s-o urmărești pe 2 iunie?

3 iunie – Cele mai tari semifinale masculine

Au existat de-a lungul timpului câteva semifinale de neuitat pe zgura pariziană. Jucători care au dat totul pentru un loc în ultimul act. Pe care dintre următoarele meciuri ai vrea să le urmărești pe 3 iunie?

4 iunie – Finale feminine clasice

Nimic nu se compară cu finalele clasice disputate de numele care au marcat sportul alb prin reușitele lor. De la Chris Evert care a câștigat al șaptelea ei titlu la Paris în 1986, până la triumful lui Steffi Graf din 1999, atunci când a cucerit al 22-lea ei titlu de Grand Slam. Ce finală clasică ai prefera să urmărești pe 4 iunie?

5 iunie – Cele mai tari finale masculine (fără Rafa Nadal)

Rafa a apărut în 12 finale de Grand Slam și le-a câștigat pe toate, dar la Paris s-au impus mulți alți campioni în afara ibericului care a scris istorie prin evoluțiile lui pe zgură. Ce finală ai vrea să urmărești pe 5 iunie?

6 iunie – Cele mai bune finale feminine din secolul 21

Spre deosebire de tabloul masculin, acolo unde Nadal s-a impus de cele mai multe ori, pe tabloul feminin și-au făcut apariția mult mai multe campioane. Multe dintre acestea au evoluat în câteva finale de senzație, oferindu-le fanilor sportului alb un motiv în plus să iubească tenisul. Ce finală ai vrea să retrăiești pe 6 iunie?

7 iunie – Cele mai tari finale ale lui Rafael Nadal

Este Regele Zgurii pentru că a cucerit 12 titluri pe zgura de la Roland Garros – jucătorul cu cele mai multe titluri cucerite la același turneu major. De la prima lui victorie la Paris, în 2005, au urmat și edițiile din 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, și 2019. Ce finală ai vrea să urmărești pe 7 iunie?

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

O româncă, singura jucătoare din istoria Roland Garros care a pierdut de două ori acelaşi meci

ACUM 12 ORE
Tenis

Legenda tenisului care a rămas fără niciun ban: "Am primit faimă, nu și bani!"

ACUM 15 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe