Pentru a acoperi golul uriaș pe care turneul atât de îndrăgit de fanii tenisului din România, Roland Garros, l-a lăsat în calendarul competițional din tenis, Eurosport vine în sprijinul suporterilor cu un nou concept de program. Este vorba despre un program TV ales de telespectatorii Eurosport: You Say, We Play.
Vom avea parte în perioada 25 mai – 7 iunie de cele mai tari meciuri ale ultimelor trei decenii, cele mai frumoase clipe trăite pe zgura pariziană, reveniri spectaculoase, meciuri-maraton, partidele disputate de jucătorii favoriți ai spectatorilor de la Paris, cele mai tari meciuri disputate de Serena Williams, dueluri care au lansat cu adevărat cariera multor sportivi, partide legendare cu jucători care au marcat istoria sportului alb sau cele mai tari finale disputate de cel mai titrat jucător pe zgura din Paris, Rafael Nadal.
6 iunie – Cele mai bune finale feminine din secolul 21
Roland Garros
Simona Halep, antrenament de 5 stele la Roland Garros! Rivala alături de care se pregătește la Paris
ACUM 4 MINUTE
Spre deosebire de tabloul masculin, acolo unde Nadal s-a impus de cele mai multe ori, pe tabloul feminin și-au făcut apariția mult mai multe campioane. Multe dintre acestea au evoluat în câteva finale de senzație, oferindu-le fanilor sportului alb un motiv în plus să iubească tenisul. Ce finală ai vrea să retrăiești pe 6 iunie?
7 iunie – Cele mai tari finale ale lui Rafael Nadal
Este Regele Zgurii pentru că a cucerit 12 titluri pe zgura de la Roland Garros – jucătorul cu cele mai multe titluri cucerite la același turneu major. De la prima lui victorie la Paris, în 2005, au urmat și edițiile din 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018, și 2019. Ce finală ai vrea să urmărești pe 7 iunie?
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Sfârșitul unei ere: Feliciano Lopez a ratat calificarea în al 80-lea turneu de Grand Slam consecutiv
ACUM 44 MINUTE
Roland-Garros
Sfârșitul unei ere: Feliciano Lopez a ratat calificarea în al 80-lea turneu de Grand Slam consecutiv
ACUM O ORĂ