Într-un live special pe Instagram, intitulat‘Hanging out with Babsi’, pentru Eurosport, Barbara Schett a stat de vorbă cu al șaselea jucător al lumii, Stefano Tsitsipas, care a povestit despre meciul pe care ar vrea să-l rejoace pentru a primi mai multe șanse. Grecul a răspuns fără ezitare: Stefanos Tsitsipas vs. Stanislas Wawrinka, de la Roland Garros 2019.
Atunci, elvețianul s-a impus în fața grecului, scor 7-6(6), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6, la capătul unui meci care a durat cinci ore și nouă minute de joc. De altfel, meciul lor este pe locul 4 în topul celor mai lungi partide disputate pe zgura pariziană, după Fabrice Santoro - Arnaud Clement (2004) 6–4, 6–3, 6–7(5), 3–6, 16–14 (6 ore și 33 de minute), Paul Henri Mathieu - John Isner (2012) 6-7(2), 6-4, 6-4, 3-6, 18-16 (5 ore și 41 de minute) și Alex Corretja - Hernan Gumy (1998) 6–1, 5–7, 6–7(4), 7–5, 9–7 (5 ore și 31 de minute).
Acel meci cu Stan Wawrinka de anul trecut… mi-a rupt inima. Mi-a fost greu să trec peste acel meci fiindcă am simțit că am fost foarte aproape. Am simțit că l-aș fi putut câștiga și am fost la un inside-out forehand depărtare de a obține break-ul. Ar fi fost foarte important pentru meci. Stan a fost mai răbdător decât am fost eu, iar experiența lui a contat mai mult. Acel meci e în trecut, iar acum tot ce pot face e să învăț din acea partidă – Tsitsipas, pentru Eurosport
Tenis
Tsitsipas, criză de nervi la dublu, în meciul cu Tecău: "Eşti o ruşine! O ruşine! Acolo e locul tău"
IERI LA 11:56

Despre inițiativa Eurosport, You Say We Play, și cum poți vota ce meciuri vrei să revezi

Eurosport îi reconectează pe fanii pasionați de tenis din România printr-un nou concept de program, prin care vor putea alege ce vor să urmărească în perioada următoare. Pentru a acoperi golul uriaș pe care turneul atât de îndrăgit de fanii tenisului din România, Roland Garros, l-a lăsat în calendarul competițional din tenis, Eurosport vine în sprijinul suporterilor cu un nou concept de program. Este vorba despre un program TV ales de telespectatorii Eurosport: You Say, We Play.
VOTEAZĂ AICI – Ce meciuri vrei să revezi în săptămâna în care ar fi trebuit să aibă loc Roland Garros
Vom avea parte în perioada 25 mai – 7 iunie de cele mai tari meciuri ale ultimelor trei decenii, cele mai frumoase clipe trăite pe zgura pariziană, reveniri spectaculoase, meciuri-maraton, partidele disputate de jucătorii favoriți ai spectatorilor de la Paris, cele mai tari meciuri disputate de Serena Williams, dueluri care au lansat cu adevărat cariera multor sportivi, partide legendare cu jucători care au marcat istoria sportului alb sau cele mai tari finale disputate de cel mai titrat jucător pe zgura din Paris, Rafael Nadal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
ATP Miami, FL
ATP Miami: Al doilea favorit, Stefanos Tsitsipas, eliminat în sferturile de finală de Hubert Hurkacz
01/04/2021 LA 19:52
ATP Miami, FL
Cine câștigă Miami Open în lipsa lui Federer, Nadal și Djokovic? Răspunsul dat de Stefanos Tsitsipas
24/03/2021 LA 13:36