Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA

Andrei Nicolae

Actualizat 17/09/2021 la 19:02 GMT+3

În primul turneu după US Open, Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA 250 din Slovenia.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA de la Portoroz (Slovenia), după ce a pierdut în trei seturi partida cu Jasmine Paolini (Italia), scor 4-6, 6-4, 1-6.
Reprezentanta României a avut o evoluție inconstantă. Momentele de slăbiciune au fost de fiecare dată la începutul seturilor.
În primul set, românca a avut 0-3, a egalat la 3-3, dar italianca a luat avantajul cu 6-4. Sorana a avut o revenire puternică în setul secund, când de la 0-3 a ajuns la 5-4 cu break.

Sorana Cîrstea urcă pe locul 36 WTA

În decisiv, Cîrstea nu a mai contat aproape deloc și a cedat cu 6-1. Meciul din sferturile de finală a durat 2 ore și 8 minute.
Cele două jucătoare s-au înfruntat în premieră într-un meci din WTA. Italianca este clasată pe locul 87 în ierarhia mondială, dar azi a fost într-o formă mai bună. În turul următor, Jasmine Paolini o va înfrunta pe Yulia Putintseva (Kazakhstan), favorita numărul 2.
În ciuda înfrângerii în sferturile de finală, Sorana Cîrstea va urca patru poziții în clasamentul WTA începând de luni, până pe locul 36.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo