După victoria în fața lui Nadal, câștigătorul Turneului Campionilor de anul trecut a practicat un tenis mult mai slab în al doilea meci din grupa "Andre Agassi".
În mai multe rânduri, Zverev a fost văzut în timpul pauzelor uitându-se preț de zeci de secunde în geanta sa, iar comentatorii au crezut că acesta își verifică mesajele primite de la cei din staff-ul tehnic. Un lucru pe care regulamentul, evident, îl interzice.
La conferința de presă de după partidă, ziariștii au vrut să afle de la Zverev dacă acesta a comunicat cu antrenorul, iar neamțul a părut extrem de surprins de această variantă.
Roland-Garros
Simona Halep, traseu infernal la Roland Garros! Românca s-ar putea duela repede cu Iga Swiatek
ACUM 3 ORE
"Telefonul meu era în vestiar. Mereu îl las acolo. Ce am căutat în geantă? Era o sticlă de apă", a încercat să explice Zverev, dar explicația nu a convins.

Zverev, diabetic?

Pe twitter, au existat o serie de specialiști și fani ai tenisului care susțin că germanul și-ar fi măsurat, de fapt, nivelul de insulină. "Telefonul" ar fi fost de fapt aparatul special care măsoară cantitatea de zahăr.
Faptul că "Sascha" a încercat să mute atenția pe o eventuală sticlă de apă ține de faptul că nu ar vrea să se afle că este diabetic.
În acest moment nu există o certitudine privind acțiunea lui Zverev, însă varianta cu sticla de apă pare extrem de "trasă de păr". De notat că în 2016, Niki Pilic, fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a Germaniei, spunea că Zverev a folosit Meldonium (substanța utilizată și de Sharapova), dar doar cu scop terapeutic, pentru a se trata de diabet. La acel moment, sportivul german a negat informația. "Totul este o minciună", spunea Zverev, care a explicat că nu știe de ce Pilic a ieșit public cu o astfel de declarație.
Zverev păstrează șanse importante pentru a se califica în semifinalele de la Londra, având nevoie de o victorie în ultimul meci din grupă, cu Medvedev. Independent de rezultatul meciului Nadal - Tsitsipas, germanul s-ar califica în "careul de ași", în caz de victorie.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Djokovic, Nadal și Alcaraz, pe aceeași jumătate de tablou la Roland Garros! Tabloul complet
ACUM 4 ORE