Meciul din etapa a 2-a a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin dintre CSM Alba Blaj și CS Dinamo București se va disputa cu public! Anunțul a fost făcut de clubul organizator care a emis un comunicat pe site-ul oficial în care a prezentat și măsurile de siguranță luate pentru ca partida să se desfășoare în condiții optime.
Cei de la CSM Alba Blaj au primit acceptul de a organiza partida cu public din partea Direcției de Sănătate Publică Alba. Anunțul a venit după ce Raed Arafat, Secretarul de Stat, a anunțat că toate adunările a peste 1.000 de oameni sunt interzise.
În ziua meciului se va asigura îndeplinirea următoarelor măsuri:
Volei
Serbia și-a păstrat titlul mondial. În finală a trecut de Brazilia cu 3-0!
16/10/2022 LA 06:48
  • Accesul la sală se va face cu minim 15 minute înainte de începerea partidei – cel mai târziu la ora 17.45;
  • La intrarea la sală organizatorii vor întocmi o listă de acces a tuturor persoanelor care vor să asiste la meci;
  • Organizatorii vor lua măsurile necesare astfel încât să asigure termometrizarea tuturor persoanelor care participă la meci și dezinfectarea pe mâini a acestora;
  • Distribuirea în sală a materialelor care conțin măsuri de prevenire a COVID 19;- În timpul meciului spectatorii vor fi atent monitorizați, astfel încât, la apariția unor simptome tipice infecției respiratorii acute, persoanele în cauză să fie izolate și direcționate către Spitalul Municipal Blaj.
  • Primăria Municipiului Blaj adresează rugămintea tuturor persoanelor care suferă de viroze, răceli, stări febrile, tuse, dureri în gât, simptome specifice infecțiilor respiratorii acute, să nu vină la sala de sport.
Cei de la Alba Blaj au dorit să asigure fanii că nu există niciun risc să fie prezenți la partidă: Având în vedere că la data prezentului comunicat, la Blaj și în județul Alba nu există niciun caz confirmat de COVID 19, Primăria Municipiului Blaj asigură toți iubitorii voleiului, care vor dori să participe la acest eveniment, că s-au făcut toate eforturile pentru respectarea recomandărilor D.S.P. Alba, astfel încât meciul de volei dintre CSM Volei Alba Blaj și CS Dinamo București șă se desfășoare în cele mai sigure condiții din punct de vedere al igienei și asigurării măsurilor de dezinfecție"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Volei
Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște și-au aflat grupele în Liga Campionilor!
16/09/2022 LA 20:17
Volei
Giani Crețu, antrenorul anului în voleiul european! A primit titlul în această seară
16/09/2022 LA 19:05