Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koeman îi simte lipsa lui Messi! Ce atacant vrea să aducă la Barcelona în această vară

Bianca Dumitru

Publicat 22/08/2021 la 14:03 GMT+3

Barcelona nu a reușit decât un rezultat de egalitate în meciul cu Athletic Bilbao, iar Ronald Koeman vrea să obțină până la finalul perioadei de mercato transferul unui atacant. Antrenorul a pus ochii pe Luuk de Jong, jucătorul Sevillei.

Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe terenul lui Athletic Bilbao, în meciul din etapa a doua a noului sezon de La Liga. Inigo Martinez a deschis scorul pentru basci la 5 minute după pauză, iar Memphis Depay a stabilit scorul final, în minutul 75.
După meci, jurnaliștii catalani de la Sport.es au anunțat că Ronald Koeman este interesat de transferul unui atacant. Conștient de situația financiară a clubului, antrenorul Barcelonei a pus ochii pe Luuk de Jong, jucătorul Sevillei, cotat de site-ul transfermarkt.com la 10 milioane de euro.
Fotbalistul olandez în vârstă de 30 de ani, care este dorit și de West Ham și PSV, nu are șanse prea mari să ajungă pe Camp Nou în cazul în care catalanii nu reușesc să scape de Pjanic și Umtiti, clubul blaugrana fiind obligat să-și reducă bugetul pentru salarii din cauza problemelor financiare.

"Se vede că nu mai e aici!"

După remiza de la Bilbao, antrenorul Barcelonei a vorbit despre prestația echipei sale, declarând că a simțit absența lui Messi de pe teren, care le-a dat mai mult curaj adversarilor.
"Nu îmi place să vorbesc mereu despre același lucru, dar vorbim despre cel mai bun jucător din lume. Adversarii noștri aveau mai multă frică atunci când Messi era aici. Și pentru noi e o diferență, atunci când îi pasam mingea lui Leo, de obicei nu o pierdea. Se vede că nu este aici. Știm asta, dar nu putem face nimic să schimbăm acest lucru", a spus Ronald Koeman.
După primele două etape ale noului sezon de La Liga, Barcelona are 4 puncte, fiind momentan, înainte de încheierea rundei, pe prima poziție a clasamentului. În următorul meci din campionat, catalanii vor juca pe teren propriu în compania celor de la Getafe, duminică, 29 august, de la ora 18:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo