Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iordănescu a prefațat meciul cu Sepsi! Ce spune despre cum arată clasamentul Ligii 1

Bianca Dumitru

Actualizat 22/08/2021 la 14:58 GMT+3

FCSB se pregătește de primul meci cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. Înaintea partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, noul antrenor al roș-albaștrilor a vorbit despre situația din clasamentul Ligii 1.

Edi Iordănescu a cucerit titlul cu CFR

Credit imagine: Eurosport

FCSB o va întâlni luni, de la ora 21:30, pe Sepsi Sf. Gheorghe, în ultimul meci al etapei a 6-a din Liga 1. Înaintea partidei, prima a lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a roș-albaștrilor, tehnicianul a vorbit despre cum arată clasamentul campionatului, punctând că diferența mare de puncte dintre FCSB și CFR Cluj pune presiune pe jucători.
Iordănescu a comentat și modul în care Sepsi s-a prezentat până acum în campionat, spunând că echipa lui Leo Grozavu este agresivă, având un lot care poate oricând să pună probleme.
"Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și asta produce presiune suplimentară.
În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.
Cred că participarea foarte scurtă a lor în Europa i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizată. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute", a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului din a șansea etapă a Ligii 1.
Arsenal - Chelsea va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1

"Asta e responsabilitatea lor!"

Noul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit și ce așteptări are de la jucătorii săi, povestind și ce a găsit în vestiar în momentul în care a ajuns la echipă.
"E important să se întâmple acest lucru și să se vadă în joc, în exprimarea lor, dar am văzut atitudine. Eu nu pot să fac comparații și paralele cu ce a fost înaintea mea, sunt sigur că fiecare antrenor dinaintea mea a încercat să organizeze lucrurile cât mai bine. În mod special, în plan tehnico-tactic, mi s-au părut extrem de atenți, focusați, implicați, am găsit acea agresivitate pe care o căutam la antrenamente, sunt sigur că vor să demonstreze.
Sunt sigur că cei cu care am mai lucrat le-au transmis celorlalți ceea ce înseamnă pretențiile și așteptările mele la activitatea zilnică și nu am niciun fel de emoții. Îmi doresc ca ei să înțeleagă că sunt aici să-i ajut, să lucrăm împreună și să producem performanță, dar în același timp că sunt primul care se va asigura că ei vor fi protejați din toate punctele de vedere. Responsabilitatea lor este să dea totul pe teren, responsabilitatea mea va fi rezultatul meciului.
Am avut discuții individuale cu ei. Au fost, sunt și vor persista. Acum nu au fost foarte multe, pentru că nu am timp, îmi lipsește perioada precompetitională, dar pentru că face parte din stilul meu de a gestiona lucrul, între mine și grup sau ei individual trebuie să fie dialog încontinuu. Nu sunt genul de antrenor pasiv, ci unul activ care își dorește ca jucătorii săi să stie mereu ce au de făcut", a mai spus Iordănescu.

CFR, lider neînvins în Liga 1

În acest moment, CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 cu maximum de puncte, 18, după primele 6 etape ale sezonului. Podiumul este completat de Rapid și FC Botoșani, care sunt la egalitate de puncte, 13, după 5 meciuri disputate.
FCSB are 8 puncte și este acum pe locul 6. Dacă va reuși să câștige în fața covăsnenilor, echipa lui Edi Iordănescu ar putea urca până pe locul 4.
Partida dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe este programată luni, de la ora 21:30, pe Arena Națională.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo