În orice clipă, orice rotire cu bani reali poate declanșa secvența specială Jackpot Cards, la care de acordă garantat una dintre cele 4 sume disponibile, aferente categoriilor romb, inimă roșie, treflă, inimă neagră.
Vlad Cazino este unul dintre operatorii licențiați care are în ofertă jocurile de la EGT, iar vestea bună este că,în prezent, s-a ajuns din nou la o valoare de top a celui mai valoros jackpot din categoria mai sus menționată. Astfel, Jackpotul de Inimă Neagră (pică) a depășit de curând valoarea de 1.200.000 RON și poate fi câștigat cu o simplă rotire la oricare din cele 113 sloturi EGT disponibile pe platforma www.vladcazino.ro.

Cum se acordă Mystery Cards Jackpot EGT

Alte Sporturi
Campionul olimpic care a întors spatele regimului rus și de ce puțini în sport îl vor urma
14/04/2022 LA 07:25
Cei mai norocoși jucători pot ajunge oricând față în față cu Mystery Cards Jackpot, alimentat în permanență de toate sloturile furnizate de EGT. Tocmai grație valorilor sale, Mystery Cards Jackpot este cel mai apreciat jackpot la sloturi online în România.
Shining Crown, Burning Hot sau Super Hot sunt doar câteva dintre sloturile care alimentează Mystery Cards Jackpot și la care se poate câștiga o sumă din categoria celor care poate schimba viața unei persoane. Jackpotul de la sloturile EGT este conceput pe 4 niveluri la care contribuie toate sloturile dezvoltate de EGT (cu excepția celor 6 din categoria Egypt Quest) și are o valoare diferită în funcție de cazinoul online ales. La Vlad Cazino, adesea se ajunge la valori cu totul impresionante, ca și cea de acum: peste 1,2 milioane RON și se acordă la aproximativ fiecare două luni.
Calificarea în runda jackpot vine în urma unei rotiri cu mize reale și este inițiată în mod aleatoriu la finalul rotirii respective, după colectarea câștigurilor. Pentru a primi unul dintre jackpoturi, selectezi cărți de joc dintr-un panou cu 12 Dame (Q) întoarse cu fața în jos, până vei descoperi 3 Dame din aceeași suită. Suma câștigată, afișată în dreptul simbolului colectat, este adăugată automat în balanța jucătorului foarte norocos ce ajunge în această ipostază.
În așteptarea Jackpotului de Inimă Neagră, dar și a altor câștiguri substanțiale, fanii jocurilor de casino se pot distra și la alte tipuri de jocuri pe platforma Vlad Cazino, dezvoltată în România de Kindred Group. Vlad Cazino deține licență locală acordată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), așadar jocurile sunt 100% legale și sigure.
Sloturile sunt cele mai populare jocuri de cazino în România, dar dincolo de păcănele online au tot mai mare succes și celelalte facilități de divertisment din oferta Vlad Cazino – jocuri de masă cu dealeri live, bingo online, video poker sau pariuri virtuale.
Proiect inedit pe piața locală de jocuri de noroc online, Vlad Cazino este primul cazinou online românesc dedicat exclusiv acestor tipuri de jocuri, bazat pe experiența unui grup internațional prestigios. Vlad Cazino promovează divertismentul complex, nu întâmplător implicând în acțiunile sale doi dintre actorii de stand-up comedy extrem de apreciați - Micutzu și Cătălin Bordea. În calitate de ambasadori de brand, aceștia sunt mereu implicați în demersurile cazinoului online, rezultând și mai mult divertisment de calitate pentru fani.
Conectarea la întreg universul Vlad Cazino este posibilă nu doar pe dispozitive PC, ci și pe smartphone-uri și tablete. Site-ul este optimizat pentru a fi accesat direct din browser, însă, pentru cea mai bună experiență, se recomandă utilizarea aplicației de mobil.
https://i.eurosport.com/2022/03/01/3329508.jpg

Vlad Cazino rulează în martie și o campanie „formivlabilă

Până pe 29 martie, se poate participa și la campania promoțională Vlad Cazino în cadrul căreia marele premiu este o rulotă McLouis Nevis 281, Model 2022, Automatik, Solar, Winter în valoare de 80.000 euro. Campania oferă cu generozitate multe alte premii.
Săptămânal se acordă 35.000 RON bani cu rulaj, 10.000 de rotiri la sloturi și 50 de vouchere x 20 RON la bingo. În patru săptămâni din promoție vor avea loc „Extrageri duble”, la care fondul de premiere va fi dublu. Pentru participare, oricine se poate înscrie la promoție și apoi primește o șansă la extrageri pentru fiecare 30 RON rulați la sloturi, mesele de ruletă, blackjack, baccarat din live cazino sau în camerele de bingo.
Alte Sporturi
Mesajul puternic al lui Vladimir Klitschko de pe frontul din Ucraina: "Acționați acum!"
26/02/2022 LA 20:10
Alte Sporturi
Guvernul suedez propune ca Rusia să fie suspendată din toate competiţiile sportive europene
26/02/2022 LA 15:46