Oferta noastră de Black Friday este în sfârșit disponibilă: abonamentul anual este acum 14,99 € în loc de 19,99 €, ofertă care este disponibilă pentru un timp limitat.
Abonează-te acum
Păstrați legătura cu sporturile și sportivii pe care îi admirați prin intermediul acoperirii live, calitate HD, posibilitatea de a viziona pe mai multe dispozitive, videoclipuri la cerere și vizualizare cu mai multe ecrane pentru evenimente selectate.
Alte Sporturi
Numeroasele utilizări ale soluțiilor de ambalare din plastic!
27/11/2022 LA 14:02

Cum să te abonezi

  • Selectați abonament anual
  • Creați un cont introducând informațiile dvs. personale
  • Validați abonamentul introducând detaliile dvs. de plată

Ce poți urmări

Oferim o varietate de evenimente, cum ar fi turneele de Grand Slam, marile tururi din ciclism, turnee de snooker, sporturi de iarnă, meciuri de fotbal dintre cele mai tari, rugby și multe altele. Și, desigur, Eurosport difuzează cu mândrie Jocurile Olimpice până în 2024.
Serviciul nostru oferă un mixt de streaming live, reluări și highlights, cu o gamă largă de comentarii disponibile și sunet ambiental.
Pentru a verifica ce evenimente urmează, consultați programul nostru.

Pe ce dispozitive poți urmări

Un abonament Eurosport vă permite să vă bucurați de sport premium oriunde vă aflați:
  • Urmăriți pe tabletă, mobil, desktop
  • Urmăriți la televizor cu AirPlay sau Chromecast
  • Urmăriți pe Apple TV, Android TV, Xbox, Playstation
Abonează-te acum

Ce este Black Friday?

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Termenul «Black Friday» s-a bucurat în România din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani, asta pentru că dă startul perioadei de reduceri, prin intermediul cărora putem cu toții face economii mari, iar anul acesta, Black Friday include abonamentul anual Eurosport!
Iată aspectul legal:
Ofertă specială disponibilă până la orele 23:59 ale zilei de 30/11/2020. Acces la un an de program sportiv în schimbul unei plăți în avans a sumei de 14,99€. Preț întreg standard de 24,99€. Se reînnoiește automat în fiecare an, la prețul anual standard de la momentul respectiv, în lipsa anulării înainte de reînnoire. Un termen minim de 12 luni se aplică în primul an începând de la data plății și în fiecare an de reînnoire. Toate prețurile includ TVA. Acces la întregul conținut Eurosport Player.
Alte Sporturi
De ce este recomandată trecerea la un sistem propriu de panouri fotovoltaice?
26/11/2022 LA 14:04
Alte Sporturi
Câștigă vouchere de cumpărături la Mondialul lui VLAD, vampirul prietenos și mega generos!
25/11/2022 LA 15:45