Unul dintre ei a menționat organizatorilor că, anterior, cel mai mare câștig al său la cazino a fost în valoare de 3000 de RON. Fiecare motocicletă Harley Davidson oferită de Vlad Cazino în cea mai recentă campanie promoțională are o valoare de peste 15.000 de euro.
Au rămas de câștigat alte 3 motociclete personalizate de ambasadorii de brand Cătălin Bordea și Micutzu - doi dintre cei mai urmăriți actori de stand-up comedy pe canalele de social media, la TV și în spectacole live cu public.
Alte Sporturi
Suplimente alimentare pentru libido și viața sexuală
12/01/2022 LA 18:22
Campania continuă până pe 25 noiembrie, deci mai sunt puține zile în care este posibilă participarea, cu șanse directe la cele 150 de premii acordate la ultima extragere săptămânală, dar și la cele 3 mari premii de la Marea Extragere de la finalul promoției, când se acordă ultimele 3 motociclete de la legendarul brand american.
De menționat este că la această tragere la sorți finală intră în joc toți cei care au acumulat tichete pe parcursul promoției, deci inclusiv cei care au participat la oricare extrageri săptămânale.
Mecanismul de participare prevede 2 pași simplu de urmat: optezi pentru înscriere în campanie în contul de client Vlad Cazino, apoi rulezi cel puțin 30 RON la orice jocuri dorești din secțiunile de sloturi, Live Cazino sau Bingo.
De fiecare dată când se atinge rulajul de 30 RON, se acordă câte un tichet pentru extrageri. Se permite cumulul de tichete, fără a exista o limită maximă în acest sens. Evident, mai multe tichete înseamnă mai multe șanse la tragerile la sorți.
https://i.eurosport.com/2021/11/22/3258503.jpg
Cei care joacă în aceste zile la jocurile menționate de la Vlad Cazino generează tichete și pentru Marea Extragere finală cu 3 motociclete Harley Davidson personalizate de ambasadorii de brand ai Vlad Cazino, actorii de stand-up comedy Cătălin Bordea și Micutzu.
În același timp, vor participa și la ultima extragere săptămânală, cea din data de 26 noiembrie, când se oferă aceste premii: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 - 5, 300 RON pentru locurile 6 - 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 - 100 și voucher bingo de 20 RON pentru locurile 101 - 150. Pe website-ul oficial Vlad Cazino se pot consulta termenii și condițiile campaniei, pentru a afla detalii complete în vederea participării.
Toate jocurile de tip slot, camerele de bingo și mesele din Cazinoul Live sunt incluse în această campanie - toate mizele cu bani reali sunt luate în considerare.
Așadar, pasionații de jocuri de cazino online pot juca în mod obișnuit pe platforma vladcazino.ro, dar dacă optează pentru promoție și îndeplinesc cerința de rulaj de 30 RON, acumulează șanse la premii, dincolo de eventualele câștiguri directe la sloturi, live casino sau bingo.
După ce a oferit în campanii recente premii constând inclusiv în gadgeturi de top pentru locuință, lingouri de aur și pachete de festival pentru UNTOLD 2021, Vlad Cazino a continuat seria premiilor inedite prin promoția cu motociclete Harley Davidson.
Încă de la lansare, Vlad Cazino a abordat o manieră originală de promovare, fiind prima platformă românească exclusiv dedicată jocurilor de cazino online, cu expertiză internațională din partea unui grup de top în domeniul jocurilor de noroc online - Kindred Group.
Prin parteneriatele strategice cu UNTOLD și zona de stand-up comedy, Vlad Cazino promovează divertismentul complet, echilibrat, românesc, de cea mai bună calitate.
Alte Sporturi
Predicţiile eurosport.ro pentru cele mai importante competiţii sportive din 2022
01/01/2022 LA 20:13
Alte Sporturi
Cum au petrecut sportivii români de Revelion. Halep a început 2022 pe terenul de tenis
01/01/2022 LA 07:53