Atunci când te decizi că e timpul pentru o schimbare de look sau doar vrei să îți întreții barba, programarea la salon pare foarte dificilă. Trebuie să te deplasezi la recepție dacă ești în zonă sau trebuie să faci un apel și să cauți locuri disponibile. Acum poți uita complet de aceste eforturi, pentru că te poți programa online, în timp ce vizionezi sportul preferat!

Orice serviciu de înfrumusețare ai avea nevoie îl poți obține prin intermediul unei aplicații

Aceasta se descarcă direct pe telefon sau tabletă și este complet gratuită. Atât aplicația, cât și site-ul pe care îl poți folosi pentru o programare la tuns sunt gratuite. Pentru a descoperi beneficiile reale ale acestei aplicații, poți intra pe App Store, Google Play sau App Gallery și să o instalezi.
Alte Sporturi
Ponturi și cote pariuri pentru prima finală Conference League
19/05/2022 LA 16:45
Vei putea efectua o programare prin aplicatia Stailer, aplicație care a revoluționat programările la salon. Aceasta se poate folosi de oriunde și oricând. Programările se fac în funcție de programul tău, data și ora stabilite de tine. Nu mai trebuie să te deplasezi din confortul propriei case pentru a te programa la salon, ci doar să folosești aplicația, în timp ce te uiți la meciul de fotbal sau handbal preferat.
Aplicația și site-ul conțin saloane de înfrumusețare și stiliști din peste 40 de orașe din țară. Pentru a vizualiza care sunt acestea, intră pe site sau pe aplicație și alege locația din listă. Apoi va trebui să selectezi genul tău și serviciul de care ai nevoie. În scurt timp îți va fi afișată o listă cu toate saloanele și stiliștii conform căutărilor tale.

Serviciile disponibile pot fi utilizate atât de către femei, cât și de către bărbați

Pentru fiecare gen în parte ai la dispoziție alte servicii. Domnii pot apela la tuns, aranjat, pensat, aranjat barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă, masaj și cosmetică masculină. Vei avea parte de un moment de răsfăț la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta, unde poți obține o programare în scurt timp.
Site-ul poate fi folosit la fel ca și aplicația, având aceleași beneficii. Orice platformă și metodă ai utiliza, vei putea efectua oricând o rezervare a locului la salonul preferat. În sezoanele aglomerate poți fi chiar primul ce își rezervă locul, cu mult timp înaintea celor care obișnuiesc să meargă la recepție. Programarea efectuată se salvează în contul tău și doar cu o simplă atingere o poți repeta.
Fiecare salon este prezentat cu informații utile, pentru ca tu să alegi mai ușor pe unii dintre cei mai buni. În dreptul fiecăruia ai la dispoziție detalii precum intervalul orar la care se lucrează, imagini cu lucrările stiliștilor, prețul serviciilor, toate serviciile prestate, zona în care se află salonul, cât și păreri ale clienților. De asemenea, poți consulta și catalogul cu inspirație, unde poți descoperi stiluri noi de frizuri, barbă sau alte schimbări de look.
Alte Sporturi
Cum îi motivezi pe copii să practice un sport și să aibă o viață activă
17/05/2022 LA 14:03
Alte Sporturi
Cele mai bune sloturi cu tematică Western!
16/05/2022 LA 11:06