După ce vor ajunge în România, cei doi și-au planificat să sărbătorească succesul alături de familii și de cei apropiați.

Benny Adegbuyi a repurtat victoria carierei împotriva marocanului Badr Hari, în cadrul galei de kickboxing Glory 76, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Arte Marţiale Mixte
Record în UFC: 445 de lovituri în 5 runde! Holloway a lovit o dată la fiecare 2 secunde în runda 4
IERI LA 15:15

Românul l-a trimis pe Hari în două rânduri la podea, în debutul celei de a treia reprize, marocanul fiind nevoit să abandoneze, cu nasul rupt și plin de sânge.

Alin Bălașa, după victoria lui Benny Adegbuyi: "S-a scris istorie în acest sport!"

La scurt timp după meci, Alin Bălașa, antrenorul lui Benny a declarat pentru MEDIAFAX: "Ne simțim foarte bine. Benny e foarte fericit. Personal nu am cuvinte. Am muncit foarte mult, am stat șase săptămâni în Olanda, departe de copil, și acum în sfârșit ne vom putea relaxa. S-a scris istorie în acest sport, în sfârșit".

Bălașa nu a ascuns faptul că celor doi le este foarte dor de casă și abia așteaptă să ajungă în România.

Întrebat care a fost secretul acestei victorii, cu ce a fost mai bun Benny, Bălașa a spus: "Am pregătit o strategie ce s-a dovedit a fi foarte bună. O ușoare schimbare de stil. A stat bine închis și a contrat tot ce a dat marocanul. Asta am lucrat în pregătiri. A fost mult mai puternic și mai bine pregătit. În plus, m-a avut pe mine coleg de cameră timp de șase săptămâni. Am stat permanent cu el".

După ce vor ajunge în România, cei doi și-au planificat să sărbătorească succesul alături de familii și de cei apropiați.

sursă foto:

Arte Marţiale Mixte
Benny Adegbuyi, copleșit de reacțiile românilor: ”Unii s-au pus în genunchi să se roage!”
21/12/2020 LA 12:49
Arte Marţiale Mixte
Daniel Ghiță, reacție uluitoare după super-victoria lui Benny Adegbuyi. De ce ar fi învins, de fapt
20/12/2020 LA 18:15