După ce vor ajunge în România, cei doi și-au planificat să sărbătorească succesul alături de familii și de cei apropiați.
Benny Adegbuyi a repurtat victoria carierei împotriva marocanului Badr Hari, în cadrul galei de kickboxing Glory 76, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Românul l-a trimis pe Hari în două rânduri la podea, în debutul celei de a treia reprize, marocanul fiind nevoit să abandoneze, cu nasul rupt și plin de sânge.
Arte Marţiale Mixte
Alin Chirilă - viața unui luptător MMA. De la a nu avea nimic la a titlul de campion european MMA
04/09/2021 LA 16:19

Alin Bălașa, după victoria lui Benny Adegbuyi: "S-a scris istorie în acest sport!"

La scurt timp după meci, Alin Bălașa, antrenorul lui Benny a declarat pentru MEDIAFAX: "Ne simțim foarte bine. Benny e foarte fericit. Personal nu am cuvinte. Am muncit foarte mult, am stat șase săptămâni în Olanda, departe de copil, și acum în sfârșit ne vom putea relaxa. S-a scris istorie în acest sport, în sfârșit".
Bălașa nu a ascuns faptul că celor doi le este foarte dor de casă și abia așteaptă să ajungă în România.
Întrebat care a fost secretul acestei victorii, cu ce a fost mai bun Benny, Bălașa a spus: "Am pregătit o strategie ce s-a dovedit a fi foarte bună. O ușoare schimbare de stil. A stat bine închis și a contrat tot ce a dat marocanul. Asta am lucrat în pregătiri. A fost mult mai puternic și mai bine pregătit. În plus, m-a avut pe mine coleg de cameră timp de șase săptămâni. Am stat permanent cu el".
După ce vor ajunge în România, cei doi și-au planificat să sărbătorească succesul alături de familii și de cei apropiați.
sursă foto:
Arte Marţiale Mixte
Lovitură pentru UFC! Dana White a dezvăluit cât va lipsi Conor McGregor după accidentarea groaznică
15/07/2021 LA 15:44
Arte Marţiale Mixte
Khabib Nurmagomedov a refuzat o ofertă de 100.000.000 de dolari. Explicațiile acestuia
27/05/2021 LA 08:18