Conor McGregor (32 de ani) a fost învins de Dustin Poirier (32 de ani) în lupta de la categoria ușoară, din cadrul galei UFC 257, disputată la Abu Dhabi, duminică 24 ianuarie 2021. La câteva ore după înfrângere, Conor McGregor a fost atacat dur de Floyd Mayweather pe contul oficial de Instagram. Mayweather susține că el este urât în întreaga lume, în timp ce Conor este iubit pentru exact aceleași caracteristici, dovadă că "rasismul încă există", după cum spune Mayweather.
Într-o postare dură pe contul oficial de Instagram, Floyd Mayweather îl numește pe fostul lui adversar, Conor 'McLoser', făcând referire la înfrângerea usturătoare din urmă cu câteva ore, dar și la faptul că el este disprețuit pentru caracteristicile pentru care McGregor este iubit din cauza rasismului.
"Am văzut această postare și părerea mea este că lumea știe că McLoser poate fura totul de la mine și poate fi în continuare iubit, dar pe mine mă urăsc toți. Asta demonstrează faptul că rasismul încă există. Toți știu de fapt că acel vagabond nu va niciodată ca mine, niciodată la nivelul meu. Eu sunt pur și simplu construit diferit, mentalitatea mea e de pe altă planetă, abilitățile mele sunt excelente, sunt un câștigător înnăscut și da, vorbesc o grămadă de prostii, dar susțin mereu tot ceea ce spun. Asta e ce urăsc ei la mine. E trist că poți fii un biet copul dintr-un ghetou care s-a confruntat cu rasismul toată viața lui și a muncit atât de mult pentru a-și pune familia într-o situație mai bună, iar cea mai mare parte a disprețului vine tocmai de la oamenii tăi. Conor nu poate câștiga nici măcar în sportul lui, dar vorbește despre întoarcerea la box, despre lupta cu Pacquiao. Nimeni nu vrea să vadă asta, e ca și cum resturile mele mănâncă fărâmituri", a transmis Mayweather, care nu este singurul luptător care l-a ironizat pe McGregor. Khabib a avut și el un mesaj acid pentru irlandez.
Arte Marţiale
McGregor, show total înainte de meciul cu Poirier! Irlandezul a încercat să-și lovească adversarul
09/07/2021 LA 11:17

CONOR MCGREGOR, FĂCUT K.O. DE DUSTIN POIRIER în UFC 257

Conor McGregor a intrat în octagon pentru prima oară după un an. Ultimul său meci a fost împotriva lui Donald Cerrone, pe care l-a făcut knock-out după numai 40 de secunde. Ieri noapte la Abu Dhabi (ora 7 dimineața, în România), McGregor l-a întâlnit pe Dustin Poirier, omul pe care l-a învins în urmă cu 7 ani. În acel duel, irlandezul s-a impus prin knock-out tehnic în prima rundă.
Lucrurile au stat diferit noaptea trecută la Abu Dhabi. Americanul i-a pus mari probleme lui McGregor și l-a trimis la podea în runda a doua, după o serie de croșee. Irlandezul a fost prins cu spatele la marginea octagonului și n-a reușit să-i blocheze loviturile lui Poirier, care s-a dezlănțuit. În final, luptătorul din Statele Unite i-a aplicat o directă în plină figură, iar McGregor s-a dezechilibrat și a căzut. Încă două lovituri expediate de Poirier au fost îndeajuns pentru ca arbitrul să intervină și să oprească meciul.
Arte Marţiale
Accidentare horror în UFC! Chris Weidman și-a rupt piciorul, la prima lovitură a meciului
26/04/2021 LA 04:38
Arte Marţiale
McGregor a câștigat o sumă de 5 ori mai mare decât Poirier, deși a fost făcut K.O.
24/01/2021 LA 12:38