Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campioana olimpică la 400 m garduri ratează Mondialele de la Budapesta! Mesajul sportivei

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/08/2023 la 15:39 GMT+3

Sydney McLaughlin-Levrone, deținătoare a recordului mondial la 400 m garduri, va rata Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta, care se vor desfășura în perioada 19-27 august. Atleta americană s-a accidentat la genunchi.

Sydney McLaughlin-Levrone nie wystąpi na MŚ w Budapeszcie

Credit imagine: Getty Images

Atleta americană Sydney McLaughlin-Levrone, campioană olimpică și deținătoare a recordului mondial la 400 m garduri, a anunțat, vineri, că va fi nevoită să renunțe la Campionatele Mondiale de la Budapesta, programate în perioada 19-27 august, din cauza unei accidentări la un genunchi.
"După ce m-am consultat cu medicii și cu antrenorii mei, am nevoie să mă ocup de o mică problemă cu genunchiul meu, pentru a fi pe deplin operațională la Jocurile Olimpice din 2024 de anul viitor", a declarat atleta în vârstă de 24 de ani pe contul său de Instagram, citată de Agerpres.
Sydney McLaughlin-Levrone
Sydney McLaughlin a declarat deja forfait pentru proba de 400 m din cadrul reuniunii Diamond League de la Monte Carlo, pe 21 iulie, tot din cauza unei "jene la genunchi".
Anul trecut, la Mondialele de la Eugene, ea a stabilit un nou record mondial la 400 m garduri în 50 sec 68/100.
Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta se vor desfășura în perioada 19-27 august și vor fi transmise în direct și în exclusivitate pentru România pe Eurosport și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo