Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în Champions League! Românii sunt lideri în clasamentul grupei K

Bianca Dumitru

Actualizat 07/02/2022 la 22:06 GMT+2

U-BT Cluj-Napoca a reușit a doua victorie consecutivă în grupa K din faza Top 16 a grupelor Champions League și este lider al clasamentului, cu 4 puncte.

U-BT Cluj-Napoca

Credit imagine: Getty Images

U-BT Cluj-Napoca a obținut în această seară a doua victorie consecutivă în meciurile grupei K, din faza Top 16 a grupelor Champions League. Campioana României la baschet masculin s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 86-75, în fața celor de la Oostende.
Clujenii au început meciul în forță, câștigând primul sfert cu 26-24. Oaspeții au reușit să egaleze până la pauza mare, recuperând diferența și impunându-se în sfertul 2 cu 11-13.
Echipa lui Mihai Silvășan a revenit, însă, în sfertul 3, când s-a distanțat la 3 puncte, scor 22-19, iar în ultimele 10 minute ale partidei clujenii și-au mărit avantajul, câștigând sfertul 4 cu 27-19.
Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Brandon Brown, cu 25 de puncte reușite și 3 recuperări, Elijah Stewart, cu 17 puncte și două recuperări, și Neal Richard Patrick, care a reușit 16 puncte și 4 recuperări.
Citește și:

U-BT, lider în grupa K din Champions League

În prima etapă a competiției, clujenii au reușit o victorie istorică pe terenul celor de la Unicaja Malaga, câștigând cu scorul de 79-73.
În urma celor două victorii, U-BT Cluj-Napoca este pe locul 1 în grupa K, cu 4 puncte, cu unul mai mult decât spaniolii, care ocupă locul 2.
În următoarea etapă din faza Top 16 a grupelor Champions League, U-BT va evolua pe terenul celor de la Prometey, pe 3 martie, de la ora 19:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo