Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

U BT Cluj-Napoca a pierdut meciul doi cu Ludwigsburg, din sferturile de finală ale Champions League

Nicu Savin

Actualizat 14/04/2022 la 00:04 GMT+3

U BT Cluj-Napoca a fost învinsă de Riesen Ludwigsburg, în meciul doi al seriei din sferturile de finală din Champions League. Campiona României a cedat cu 92-75, astfel că meciul decisiv pentru accederea în Final 4 va avea loc săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca.

U-BT Cluj-Napoca

Credit imagine: Getty Images

U BT Cluj-Napoca s-a deplasat în Germania pentru meciul cu Ludwigsburg la adăpostul victoriei fantastice obținute săptămâna trecută pe teren propriu. Gruparea ardelenaă a început tare și meciul din deplasare, iar finalul primului sfert avea un avans de 3 puncte (19-16).
A doua parte a primei reprize a fost un adezastruoasă pentru jucătorii lui Mihai Silvășan, iar nemții au intrat în avantaj la pauză (40-33).
În sfertul 3, diferența a crescut și la 10 puncte în favoarea gazdelor, iar în ultimul sfert nemții nu au avut nicio emoție.
Citește și:

U BT Cluj-Napoca, înfrângere clară în meciul doi cu Ludwigsburg

S-a terminat 92-75 pentru Ludwigsburg, iar marea bătălie pentru Final 4 se va da marțea viitoare, începând cu ora 19:00, la Cluj-Napoca. Astfel, campioana României va avea avantajul de a juca în fața propriilor fani, care cu siguranță vor crea o atmosferă de zile mari, la fel ca și la primul meci.
În meciul din această seară, cel mai bun jucător al lui U a fost bosniacul Andrija Stipanovic, care a încheiat meciul cu 16 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. S-au mai remarcat cubanezul Karel Guzman (15-7-4) și americanul Brandon Brown (12-4-8).
Duelul dintre U BT Cluj-Napoca și Ludwigsburg este singurul care a ajuns în decisiv. Manresa (Spania), Tenerife (Spania) și Hapoel Holon (Israel) s-au calificat deja în Final 4-ul de la Bilbao, câștigând primele două confruntări cu Unicaja Malaga (Spania), Tofas (Turcia) și Strasbourg (Franța).
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo