Baschet

Gianna Maria, una din fiicele lui Kobe Bryant, a murit în accident. Mesajul lui Shaquille O'Neal

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Kobe Bryant wurde nur 41 Jahre alt

Credit imagine: SID

DeCristian Mihala
26/01/2020 la 21:27 | Actualizat 27/01/2020 la 06:27

UPDATE: CNN, Los Angeles Times, New York Post, Los Angeles Sentinel, TMZ și USA Today susțin la unison că Gianna Maria, fiica de 13 ani a lui Kobe Bryant, se afla la bordul elicopterului prăbușit.

Cei doi se îndreptau, alături de alte 3 persoane a căror identitate nu a fost încă dată publicității, către Academia "Mamba" (n.r.numită așa după porecla avută de Kobe), lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura din California.

În apropiere de Calabasas, elicopterul s-a prăbușit și nu au existat supraviețuitori.

Baschet

Româncă paralimpică la baschet pe două roţi, victima unui atac xenofob în Italia

ACUM 15 ORE

Și marele Shaquille O'Neal a confirmat decesul fetiței lui Bryant. "Nu există cuvinte pentru tragedia de a îmi pierde nepoate Gigi și fratele, Kobe Bryant. Vă iubesc și nu vă voi uita vreodată. Condoleanțele mele merg spre familia lui Bryant și spre familiile celorlalți pasageri aflați la bord", a scris fostul mare pivot din NBA.

Kobe era căsătorit cu Vanessa, din 2001, iar cuplul avea 4 fete - Gianna Maria (13 ani), Natalia (17 ani), Bianka (3 ani) și Capri (născută în iunie 2019).

UPDATE: Deși pe twitter se răspândise ca un bulgăre zvonul că ABC a lansat o ipoteză teribilă - toate fetele lui Kobe Bryant s-ar fi aflat în elicopter -, postul TV a venit cu o poziție oficială. ABC a dezmințit astfel că cele 4 fetițe s-ar fi aflat la bordul aparatului de zbor.

Știrea inițială

Unul dintre cei mai mari baschetbaliști ai tuturor timpurilor, Kobe Bryant, a încetat din viață duminică, după un accident de elicopter. ABC își asumă informația potrivit căreia toate cele 4 fete ale fostului jucător s-ar fi aflat la bordul aparatului de zbor.

Pentru moment, oficialitățile nu au făcut publice numele celorlalte victime, mărginindu-se să confirme că în elicopter existau 5 pasageri. Niciunul nu a supraviețuit, lucru confirmat de autorități.

Totuși, televiziunea americană ABC, cunoscută pentru faptul că nu oferă informații neverificate, susține că la bord s-ar fi putut afla toate cele 4 fiice ale lui Kobe.

Căsătorit cu Vanessa, în 2001, Kobe avea 4 fetițe, ultima - Capri - născută chiar anul trecut. Natalia Diamante, Gianna Maria-Onore și Bianka Bella sunt celelalte fete ale cuplului.

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată, un alt pasager al elicopterului ar fi fost Rick Fox, și el fost mare jucător de baschet. Acesta a evoluat pentru Boston Celtics și Los Angeles Lakers, cucerind trei titluri NBA, și era foarte apropiat de Kobe. Informația, chiar dacă vine, potrivit informațiilor de pe twitter, dinspre ABC, trebuie tratată deocamdată cu rezerve, mai ales că oficialitățile au confirmat că ar fi vorba de doar 5 pasageri, nu de 6. Vom reveni cu informații clare imediat ce o sursă credibilă le va prezenta.

Performanțele lui Kobe Bryant în NBA

Cele mai importante momente din cariera lui Kobe Bryant

NBA

Tot ce trebuie să știi despre revenirea sezonului din NBA

26/06/2020 LA 17:42
NBA

După 22 de ani glorioși, legendarul Vince Carter și-a anunțat retragerea din NBA

26/06/2020 LA 17:32
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol