Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NBA pune la cale o revenire la mijlocul lunii iulie cu meciuri doar la Disney World Resort

Ion Alexandru

Actualizat 24/05/2020 la 09:44 GMT+3

Meciurile din NBA au fost oprite în 11 martie din cauza pandemiei de coronavirus, dar oficialii americani speră să poată reveni pe teren în iulie. Disney World Resort din Florida a fost identificată a locație perntru toate meciurile care au mai rămas de jucat.

Disney World Resort

Credit imagine: Getty Images

Oficialii NBA speră ca locația aleasă să fie loc de antrenamente, cantonament și meciuri pentru toate echipele din NBA. Disney World Resort a fost pusă sub lupă de cei mai importanți oamei din baschetul american.
Prioritatea noastră este sănătatea și siguranța jucătorilor și oficilialor. Muncim foarte serios pentru a găsi un cadru potrivit pentru încheierea acestui sezon. Vom stabili protocoale foarte stricte pentru totți cei implicați - Mike Bass, purtător de cuvânt NBA
Complexul Disney din Florida este locul pe care MLS (campionatul american de fotbal) l-a pus pe primul loc în lista de locații pentru meciurile din acest sezon. Cu toate acestea, ambele competiții se vor putea desfășura în același timp. Disney World Resort are o capacitate de cazare uriașă de 24 de mii de camere, dar și multe arene și stadioane unde s-ar putea juca meciuri de baschet și fotbal.
picture

NBA

Credit imagine: SID

Sezonul regulat din NBA nu s-a încheiat. Milwaukee Bucks este liderul Conferinței de Est, în timp ce Los Angeles Lakers a fost cea mai bună echipă din Vest până pe 11 martie.

SUA, cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus

Au fost confirmate peste 1,6 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus în SUA, în timp ce numărul morților este de 96.000. NBA a confirmat infectarea a 10 jucători profesioniști cu COVID-19. Din 8 mai, mai multe echipe din NBA au reluat antrenamentele pe baza de voluntariat și cu restricții în privința numărului de jucători care se află în același timp în sală. Decizia oficială în privința revenirii NBA va fi luată într-o ședință care va avea loc vineri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo