Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vara ispitelor în NBA

Ion Alexandru

Publicat 07/10/2019 la 16:04 GMT+3

A fost o vara foarte interesantă în NBA, unde multe dintre echipele importante au reușit adevarate lovituri.

Anthony Davis New Orleans 2018

Credit imagine: LaPresse

După negocieri intense, Lakers, Clippers, Celtics, Rockets sau Nets au reușit schimburi de jucatori care scutură balanța favoritelor în lupta pentru play-off.

LeBron și cei 6 pitici

Primul sezon al lui LeBron James la LA Lakers a fost o dezamăgire totală. Echipa a pierdut calificarea în playoff și LeBron a pus la cale schimbul care să-i aducă mai multă siguranță în acest sezon. Curtat insistent încă din vara trecută de mai multe echipe, Anthony Davis a ales să vină la Lakers după o mutare foarte spectaculoasă. Lonzo Ball, Josh Hart, Brandon Ingram și alte trei opțiuni în drafturi viitoare au ajuns la New Orleans Pelicans. De asemenea, Isaac Bonga, Jemerrio Jones și Moritz Wagner au părăsit LA Lakers pentru Washington Wizards într-o înțelegere în trei.

Celtics trezită de Cardiac Kemba

Cealaltă echipa istorică a Americii, Boston Celtics a făcut un schimb foarte interesant. Kemba Walker a venit în Boston, iar Terry Rozier a ajuns la Charlotte.

Clippers vrea tot

Los Angeles Clippers i-a adus pe Paul George și campionul Kawhi Leonard în această vară și speră să dea lovitura. În locul lui George, Clippers l-a trimis pe italianul Galinari în Oklahoma.

Cu texanii la atac

Houston va fi o echipă interesantă cu doi shooteri extraordinari. Lângă James Harden a venit și Russell Westbrook. Pentru ultimul texanii l-au trimis în Oklahoma pe Chris Paul.

Brooklyn a mutat riscant

Brooklyn Nets l-a convins pe Kevin Durant să schimbe Coasta de Vest cu cea de Est. Campionii de la Golden State Warriors s-au ales, la schimb, cu D'Angelo Russell, Shabazz Napier și Treveon Graham. Durant are șanse mici de a juca în acest sezon pentru Brooklyn după ce s-a accidentat grav la tendonul lui Ahile în meciul 5 al finalei din sezonul trecut.
Sezonul NBA începe pe 22 octombrie. Golden State Warriors a dominat ultimii ani, dar va avea mult de tras pentru a se impune și de această dată. LeBron visează frumos cu Lakers, iar rivala din oraș Clippers poate fi marea surpriză din acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo