Articol scris de Marius Sechea
Vedeta meciului de duminică a fost conducătorul de joc al celor de Warriors, care a înscris 29 de puncte, reușind, de asemenea, și șase recuperări. În urma acestei victorii, scorul este de 1-1 în seria de șapte meciuri pentru a decide campioana NBA din acest an.
"Steph a fost senzațional în sfertul 3, nu doar la finalizare, dar și în faza defensivă. Nu primește suficiente laude pentru implicarea lui în jocul defensiv al echipei", a declarat Steve Kerr, antrenorul celor de la Warriors.
NBA
Starurile din NBA au făcut spectacol în All Star Game! 320 de puncte marcate în meciul vedetelor
08/03/2021 LA 08:23
La începutul meciului, cei de la Celtics au fost cei care au avut inițiativa, reușind să aibă un avantaj maxim de 9 puncte. Însă, după o perioadă în care au comis 11 greșeli, Warriors au terminat prima jumătate a meciului având un avantaj de două puncte.
În sfertul trei, Steph Curry și-a intrat în mână, având o evoluție stelară în ofensivă, iar cu ajutorul lui Poole, care a marcat 17 puncte, și-a condus echipa spre victorie, Warriors reușind între finalul celui de-al doilea sfert și începutul celui de-al patrulea, un parțial de 43-14.
"Pentru noi a fost foarte dezamăgitor", a declarat Ime Udoka, antrenorul lui Celtics. "Acest lucru s-a întâmplat mai mereu în meciurile din play-off, iar când lucrul acesta se întâmplă, avem mari probleme", a adăugat acesta.
Meciul trei va avea loc miercuri la Boston, iar vestea bună este că Celtics nu a pierdut două meciuri consecutive în întregul play-off, iar meciul acesta îl vva disputa acasă.
NBA
Nu se mai retrage si merge la Jocurile Olimpice la 72 de ani! Gregg Popovich nu renunță la vis
25/03/2020 LA 11:39
NBA
NBA | Accidentare gravă pentru Steph Curry. Golden State Warriors pierde acasă și e în cădere
31/10/2019 LA 08:36