Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Curry a înscris 29 de puncte în meciul 2 al finalei NBA, iar Golden Warriors este la egalitate cu Boston Celtics

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/06/2022 la 12:23 GMT+3

Duminică seară a avut loc meciul 2 al finalei NBA dintre Golden State Warriors și Boston Celtics, câștigat de californieni cu 107-108, după ce primul duel, disputat la Boston, a fost câștigat de Celtics cu 120-108.

Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors reacts during the third quarter against the Boston Celtics in Game Two of the 2022 NBA Finals at Chase Center on June 05, 2022 in San Francisco, California

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Marius Sechea
Vedeta meciului de duminică a fost conducătorul de joc al celor de Warriors, care a înscris 29 de puncte, reușind, de asemenea, și șase recuperări. În urma acestei victorii, scorul este de 1-1 în seria de șapte meciuri pentru a decide campioana NBA din acest an.
"Steph a fost senzațional în sfertul 3, nu doar la finalizare, dar și în faza defensivă. Nu primește suficiente laude pentru implicarea lui în jocul defensiv al echipei", a declarat Steve Kerr, antrenorul celor de la Warriors.
La începutul meciului, cei de la Celtics au fost cei care au avut inițiativa, reușind să aibă un avantaj maxim de 9 puncte. Însă, după o perioadă în care au comis 11 greșeli, Warriors au terminat prima jumătate a meciului având un avantaj de două puncte.
În sfertul trei, Steph Curry și-a intrat în mână, având o evoluție stelară în ofensivă, iar cu ajutorul lui Poole, care a marcat 17 puncte, și-a condus echipa spre victorie, Warriors reușind între finalul celui de-al doilea sfert și începutul celui de-al patrulea, un parțial de 43-14.
"Pentru noi a fost foarte dezamăgitor", a declarat Ime Udoka, antrenorul lui Celtics. "Acest lucru s-a întâmplat mai mereu în meciurile din play-off, iar când lucrul acesta se întâmplă, avem mari probleme", a adăugat acesta.
Meciul trei va avea loc miercuri la Boston, iar vestea bună este că Celtics nu a pierdut două meciuri consecutive în întregul play-off, iar meciul acesta îl vva disputa acasă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo