Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bol Bol, pivot de 2,18 metri din NBA: "Este un monstru. Nimeni nu a mai văzut un asemenea jucător"

Alex Masgras

Actualizat 06/10/2022 la 18:54 GMT+3

Bol Bol, fiul lui Manute Bol, a fost considerat în 2019 unul dintre cei mai interesanți jucători ai generației sale, însă probleme medicale i-au pus probleme. Trei ani mai târziu, el este unul dintre cei mai apreciați jucători de la Orlando Magic.

Bol Bol

Credit imagine: Twitter

Bol Bol a ajuns în NBA în anul 2019, la Denver Nuggets, fiind considerat unul dintre cei mai interesanți jucători ai generației sale, în ciuda problemelor sale fizice.
Fiul lui Manute Bol, cel mai înalt jucător din istoria NBA, la egalitate cu Gheorghe Mureșan (2,31 metri) a fost aproape de o mutare la Detroit Pistons sezonul trecut, dar jucătorul născut în Sudan nu a trecut testele medicale din cauza unei accidentări la picior.
Citește și:

Bol Bol a trecut peste probleme medicale și se reinventează la Orlando Magic

După intervenția chirurgicală, Bol Bol a ajuns la Boston Celtic, după care a fost trimis la Orlando Magic, echipă care nu și-a pierdut speranța în el, în ciuda celor întâmplate.
Acum, la 22 de ani, Bol Bol are 2,18 metri înălțime și are aproximativ 100 de kg. Anvergura sa este de 2,34 de metri și este unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei din Florida, după ce a reușit să treacă peste probleme medicale. În ciuda înălțimii și greutății sale, el recuperează mingi precum un coordonator de joc și aleargă precum o extremă.
Terrence Ross, unul dintre coechipierii săi, este impresionat de calitățile lui Bol Bol:
"Bol Bol este un monstru. Nimeni nu a mai văzut un asemenea jucător", a declarat Ross.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo