Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NBA: All-Star Game revine din 2024 la formatul Est contra Vest

Maria Olteanu

Publicat 26/10/2023 la 18:10 GMT+3

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a anunţat, miercuri, că ediţia All-Star Game din 2024, tradiţionalul meci al vedetelor, ce va avea loc la Indianapolis pe 18 februarie, va reveni la formatul clasic, cu un meci între selecţionata celor mai buni jucători din Conferinţa de Est contra celor mai buni din Conferinţa Vestului, informează agenţia EFE.

L'All Star Game NBA del 2016, giocato con la suddivisione tradizionale tra East e West

Credit imagine: Getty Images

NBA a luat această decizie pentru a onora originile All-Star, care în 2024 va bifa ediţia cu numărul 73.
Meciul se va disputa în patru reprize a câte 12 minute şi nu va mai exista un ultim sfert în care cele două echipe trebuie să atingă un număr prestabilit de puncte, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani.
În acelaşi timp, se va menţine formatul care prevede că învingătoarea fiecărui sfert va primi o contribuţie financiară pentru anumite activităţi caritabile, iniţiativă care încurajează creşterea nivelului competitiv şi, în acelaşi timp, sprijinirea comunităţii cu resurse.
La nivel de echipă, vor fi numiţi în continuare doi căpitani, unul din Vest şi altul din Est, care vor fi votaţi de suporteri.
All-Star Game 2024 va avea loc în perioada 16-18 februarie la Gainbridge Fieldhouse din Indianapolis, fief-ul echipei Indiana Pacers.
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo