Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lakers, omagiu impresionant pentru Kobe Bryant! Anunțul oficial al clubului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/08/2023 la 21:31 GMT+3

Clubul Los Angeles Lakers va aduce un omagiu fostului său star Kobe Bryant, decedat într-un accident de elicopter în 2020, urmând să amplaseze o statuie de bronz cu chipul său în fața sălii sale, a anunțat gruparea din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

Bieter zahlt 5,8 Millionen Dollar für Bryant-Trikot

Credit imagine: SID

Opera sculptorului Julie Rotblatt Amrany va fi inaugurată pe 8 februarie 2024, înaintea unui meci între Lakers și Denver Nuggets, campioana en titre a NBA. Numerele de pe tricou pe care le-a purtat Bryant în cursul carierei sale sunt 8 și 24.
Anunțul a fost făcut de văduva jucătorului, Vanessa Bryant, într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare. "Kobe a jucat toată cariera în Cetatea Îngerilor", a spus aceasta.
Kobe Bryant, care a cucerit cinci titluri de campion al NBA cu Los Angeles Lakers, și-a pierdut viața într-un accident de elicopter, în ianuarie 2020, în cursul căruia au mai murit alte opt persoane, inclusiv fiica sa Gigi.
Al patrulea marcator al NBA din toate timpurile (33.643 de puncte) și o legendă pentru fanii lui Lakers, Bryant a triumfat și în afara parchetului, primind de exemplu Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj animat, pe care l-a câștigat pentru "Dear Basketball" (2017).
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo