Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dallas Mavericks, răpuși de Los Angeles Clippers, după ce au fost aproape de o revenire istorică. Dramatism în NBA

Andrei Nicolae

Actualizat 29/04/2024 la 09:37 GMT+3

Dallas Mavericks și Los Angeles Clippers au oferit un nou meci intens în prima rundă a play-off-ului din NBA, în ceea ce pare a fi cea mai echilibrată serie dintre toate. Trupa din Texas a revenit incredibil pe final de la 31 de puncte diferență, însă a cedat în cele din urmă în ultimele minute, iar astfel jucătorii lui Tyronn Lue au făcut 2-2 la general.

Luka Doncic, Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers

Credit imagine: Getty Images

Los Angeles Clippers a obținut o victorie extrem de importantă în fața celor de la Dallas Mavericks în meciul cu numărul patru din cadrul confruntării din prima rundă a play-off-ului NBA. Conduși la general cu 2-1, jucătorii din California aveau nevoie nesperată de un succes pe terenul formației din Texas pentru a nu se pune într-o situație extrem de dificilă.
Din acest motiv, Clippers au început bine partida din American Airlines Center, iar după primul sfert și-au construit un avans de 23 de puncte. Echipa din California a continuat în următoarea parte să își clădească diferența de puncte față de Dallas, reușind să conducă și la 31 de puncte, la scorul de 55-24. Cu toate acestea, Mavericks au recuperat destul de rapid, iar la finalul primei reprize de joc, ecartul celor de la Clippers era de 17 puncte.
În repriza secundă, Dallas și-a început cursa de urmărire și a redus din ce în ce mai mult din diferență, chiar până la patru puncte la finalul sfertului trei. Acest lucru le-a oferit fanilor baschetului prilejul de a urmări un ultim sfert extrem de tensionat, în care Mavericks chiar au reușit să conducă la un moment dat. Cu toate acestea, ultimele minute au fost ale lui LA Clippers, care s-au impus pe final cu scorul de 116-111.
Astfel, trupa lui Tyronn Lue a echilibrat situația la general și a făcut 2-2, următorul duel urmând să aibă loc în California.
Citește și:

Minnesota Timberwolves, calificată în semifinalele Conferinței de Vest

În aceeași noapte, Minnesota a devenit prima echipă din acest play-off care își încheie seria din prima rundă, după ce nu i-a dat nicio șansă lui Phoenix. Timberwolves a "măturat" cu cei de la Suns și au câștigat seria cu 4-0 la general, în urma unei victorii cu 122-116 în cel mai recent duel.
În Est, Indiana Pacers a învins-o pe Milwaukee Bucks și a dus scorul general la 3-1 în ceea ce poate fi o surpriză destul de mare, iar New York Knicks s-a apropiat și ea la o victorie de calificare în semifinalele conferinței, după ce a câștigat în fața Philadelphiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo