Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fa-bu-los! Wembanyama, 38 de puncte pentru o victorie incredibilă! Rezultatele zilei

Bianca Dumitru

Publicat 03/11/2023 la 09:48 GMT+2

Victor Wembanyama a fost eroul celui de-al cincilea meci al sezonului de NBA pentru San Antonio Spurs, reușind să înscrie 38 de puncte în victoria cu Phoenix Suns. Toate rezultatele meciurilor de noaptea trecută sunt aici.

Victor Wembanyama (San Antonio Spurs)

Credit imagine: Getty Images

San Antonio Spurs a obținut noaptea trecută a doua victorie consecutivă în fața celor de la Phoenix Suns, câștigând cu scorul de 121-132 cel de-al cincilea meci al sezonului din NBA.
Duelul a fost unul extrem de încins, în condițiile în care, deși cei de la Spurs au condus la pauza mare cu 75-55, gazdele au reușit să revină și să egaleze în ultimul sfert, dându-le emoții adversarilor.
Victor Wembanyama a fost eroul echipei antrenate de Gregg Popovich, el făcând o partidă epică. Francezul a reușit un double-double, înscriind 38 de puncte și având 10 recuperări, fiind cel mai bun jucător al meciului.
Wembanyama a ajuns la 103 puncte marcate în primele sale 5 meciuri din NBA în tricoul celor de la Spurs, fiind doar al doilea debutanta care reușește asta în istoria clubului, după David Robinson
Citește și:
Mai mult, puștiul de 19 ani, care măsoară 2 metri și 24 de cm, a intrat în istoria NBA drept al treilea cel mai tânăr baschetbalist care reușește mai mult de 35 de puncte, peste 10 recuperări și mai mult de două blocaje într-un meci. Doar LeBron James și Kevin Durant erau mai tineri când au reușit în premieră această performanță.
De cealaltă parte, de la Phoenix Suns s-a remarcat Devin Booker, care a reușit și el un double-double, cu 31 de puncte și 13 pase decisive, cele mai multe ale partidei, în timp ce Kevin Durant a marcat 28 de puncte și a avut 6 recuperări.

NBA | Rezultatele zilei

Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 114-99
New Orleans Pelicans - Detroit Pistons 125-116
Utah Jazz - Orlando Magic 113-115
Phoenix Suns - San Antonio Spurs 121-132
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo