Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LA Lakers a scris istorie în NBA! Performanță incredibilă, într-un meci cu 295 de puncte

Dani Morar

Publicat 25/03/2024 la 09:34 GMT+2

Los Angeles Lakers și Indiana Pacers au oferit un spectacol absolut iubitorilor baschetului din NBA. LeBron James și comapnia spectacol în partida disputată pe teren propriu și au egalat un record vechi din 1971.

LeBron James and Anthony Davis

Credit imagine: Getty Images

Los Angeles Lakers a câștigat cu 150-145 în fața Indianei Pacers, într-o partidă uluitoare, înheiată cu 295 de puncte, în care s-a marcat coș după coș.
Anthony Davis a marcat 36 de puncte, a avut 16 recuperări și 3 pase decisvie, în timp ce LeBron James a încheiat confruntarea cu 26 de puncte, 5 recuperări și 10 assisturi. A fost partida cu cele mai multe puncte marcate de Lakers în ultimii 37 de ani în NBA, notează apnews.com.
Spencer Dinwiddie a marcat și el 26 de puncte pentru Lakers, acesta fiind cel mai bun meci al său de când s-a alăturat echipei, care are 5 victorii în ultimele 7 etape.
Ultimul sfert a fost unul fabulos. Lakers a intrat cu avantaj liniștitor după ultima pauză, 116-99, dar Indiana Pacers a recuperat din deficit și s-a apropiat la 3 puncte. Oaspeții au marcat nu mai puțin de 46 de puncte în ultimul sfert.
Anthony Davis, Lebron James, Spencer Dinwiddie și Austin Reaves au încheiat partida cu 25+ puncte pentru Lakers. Este pentru prima dată din 1971 încoace când formația din LA încheie o partidă cu 4 jucători care marchează 25 de puncte sau mai mult. Wilt Chamberlain, Jerry West, Happy Hairston și Keith Erickson (24 ianuarie, 1971) sunt ultimii jucători ai lui Lakers care au reușit asta. De asemenea, în NBA nu s-a mai întâmplat asta din 2021, atunci când Rudy Gobert, Joe Ingles, Donovan Mitchell și Jordan Clarkson reușeau asta pentru Utah Jazz.

Denver Nuggets a preluat șefia în Conferința de Vest

Oklahoma City Thunder, fostul lider al Conferinței de Vest, a cedat la o diferență destul de mare în fața lui Milwaukee Bucks, formația de pe locul secund din Conferința de Est.
Giannis Antetokounmpo a fost MVP-ul partidei, cu 30 de puncte, 19 recuperări și 4 pase decisive. A fost a 28-a oară când grecul atinge borna celor 30 de puncte într-un interval de doar 30 de minute într-un meci, record absolut în istoria competiției.
Grație acestui rezultat, Denver Nuggets a devenit lider al Conferinței de Vest, trecând peste Oklahoma City Thunder. Nikola Jokic și coechipierii săi se află într-o formă fabuloasă și au 14 victorii și doar 2 înfrângeri după ce campionatul a fost întrerupt pentru All Star Week.

NBA – Rezultatele zilei

  • Detroit Pistons – New Orleans Pelicans 101-114
  • Los Angeles Clippers – Philadelphia 76ers 107-121
  • Miami Heat – Cleveland Cavaliers 121-84
  • Milwaukee Bucks – Oklahoma City Thunder 118-93
  • Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors 114-110
  • Los Angeles Lakers – Indiana Pacers 150-145
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol