Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Doncic, imperial în victoria lui Mavericks din meciul 2 cu Clippers! Timberwolves, aproape de sferturi

Dani Morar

Publicat 24/04/2024 la 08:30 GMT+3

NBA a ajuns în faza play-off-ului, iar azi noapte s-a jucat meciul 2 a trei confruntări importante a fazei optimilor. Dallas Mavericks a luptat senzațional cu Los Angeles Clippers și a egalat situația la meciurile directe după două întâlniri.

Luka Doncic à la passe, lors de Clippers-Mavs - 23/04/2024

Credit imagine: Getty Images

Dallas Mavericks a egalat la 1 în partidele directe cu Los Angeles Clippers, din faza play-off-ului NBA. Cele două formații joacă pentru un loc în sferturi după sistemul cel mai bun din 4 partide, iar formația din LA își adjudecase prima victorie cu 109-97.
Azi noapte a fost rândul lui Luka Doncic să strălucească, slovenul conducându-și echipa spre victorie cu o prestație de senzație. Mavericks s-a impus astfel cu 96-93 și a egalat la 1 în meciurile directe, duelul pentru un loc în sferturi fiind extrem de încins.
"Luka a știut că trebuie să-și care echipa către victorie în LA și asta a și făcut", notează En.as.com. Vedeta lui Dallas a marcat 32 de puncte, cele mai multe din meci, a oferit 9 pase decisive și a reușit alte 6 recuperări.
"E uluitor. A fost greu și pentru ei. S-au dublat bine de multe ori. Kai a deschis jocul și le-a fost dificil să ne blocheze pe amândoi. Este minunat să îl avem în echipă. M-a ajutat atât de mult. Este un tip grozav și mă bucur că e aici", a declarat Luka Doncic la finalul partidei.
Într-un alt meci al nopții, Indiana Pacers a egalat și ea situația la directele cu Milwaukee Bucks, după victoria cu 125-108. Cel mai bun marcator al partidei a fost camerunezul Pascal Siakam, cu 37 de puncte, 11 recuperări și 6 assisturi.
Minnesota Timberwolves pare să-și fi asigurat locul în sferturile play-off-ului, distanțându-se deja la 2-0 în confruntările cu Phoenix Suns, după două victorii categorice. După ce în primul meci s-au impus cu 120-95, Anthony Edwards și compania au câștigat și meciul 2 cu un scor convingător, 105-93.
Citește și:

Rezultatele zilei în NBA

  • Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns 105-93
  • Milwaukee Bucks – Indiana Pacers 108-125
  • Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 93-96
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol