Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză uriașă în play-off-ul din NBA! Boston Celtics, învinsă de una din cele mai slab cotate echipe

Dani Morar

Publicat 25/04/2024 la 09:31 GMT+3

Boston Celtics a fost egalată la meciurile directe cu Miami Heat, în optimile play-off-ului din NBA. Verzii s-au impus în primul meci de pe teren propriu, scor 114-94, dar au cedat în a doua partidă, tot pe aceeași arenă, cu 101-111.

Jayson Tatum z Boston Celtics w akcji

Credit imagine: Getty Images

Miami Heat a produs una dintre cele mai mari surprize din play-off.ul NBA. Echipa din Florida, care a terminat pe locul 12 în Conferința de Est și a trebuit să joace un baraj pentru a ajunge în această fază, a egalat situația la meciurile directe cu Boston Celtics.
Heat s-a impus cu 111-101 în fața uneia dintre favoritele la cucerirea trofeului din NBA, revenind spectaculos, după ce la pauză era condusă cu 61-58.
Tyler Herro a fost cel mai bun marcator al învingătoarei, cu 24 de puncte și 14 assisturi. Bam Adebayo a reușit 21 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive, Caleb Martin marcând și el același număr de puncte, cu un procentaj de 53,5% la aruncări.
Chiar și așa, cel mai bun om de pe teren a fost Jaylen Brown, care a reușit 33 de puncte pentru favorita Boston. Jayson Tatum a fost faultat dur în primul minut de joc, dar a continuat și a marcat 28 dintre punctele echipei sale.
Confruntarea se va muta la Miami pentru meciurile 3 și 4, care vor avea loc sâmbătă și luni. Celtics reușiseră să câștige Conferința de Est, ieșind învingători din 64 de meciuri în sezonul regulat.
Jayson Tatum reușise primul triple double din carieră în play-off, în primul meci din seria cu Heat, marcând 23 de puncte și având câte 10 recuperări și assisturi.
În celălalt meci al zilei, Oklahoma City Thunder nu a avut nicio emoție cu New Orleans Pelicans și conduce cu 2-0 la directe, după victoria cu 124-92.
Gilgeous Alexander a făcut o nouă partidă mare și a fost desemnat MVP-ul partidei. Canadianul a depășit bariera celor 30 de puncte, marcând 33, și reușind 5 assisturi și 3 recuperări.
Citește și:

NBA – Rezultatele zilei

  • Boston Celtics – Miami Heat 101-111
  • Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans 124-92
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol