Sabrina i-a adus un omagiu regretatului Kobe Bryant înaintea partidei pe care echipa sa urma să o dispute în play-off-ul WNBA, în fața celor de la Chicago Sky. Baschetbalista de 24 de ani a venit îmbrăcată înainte de startul meciului într-un maiou cu numele fostului mare jucător din NBA.
Jucătoarea cu origini române a avut o relație foarte bună alături de Kobe, care a ajutat-o să devină un superstar în WNBA. Sabrina a format o legătură puternică și cu Vanessa Bryant, soția fostului baschetbalist.
NBA
Kobe Bryant ar fi împlinit astăzi 44 de ani. Povestea carierei remarcabile a lui "Black Mamba"
23/08/2022 LA 18:58
Tricoul cu numele lui Kobe nu i-a purtat noroc însă coordonatoarei de joc a celor de la New York Liberty. Sabrina și echipa sa au fost eliminate din play-off-ul WNBA din prima rundă, după ce au pierdut cu 2-1 la general seria în fața celor de la Chicago Sky.
Citește și:

Sabrina Ionescu a făcut istorie în WNBA

Jucătoarea de 24 de ani a ajuns recent la o realizare remarcabilă în campionatul feminin de baschet din America de Nord, după ce a devenit prima baschetbalistă care a depășit "borna" de 500 de puncte marcate, 200 de recuperări și 200 de pase decisive într-un sezon.
Ionescu a stabilit recordul cu un assist în primul sfert al meciului lui Liberty împotriva celor de la Phoenix Mercury, pierdut însă cu 62-76, și și-a înscris numele în istoria WNBA la doar 24 de ani, potrivit EFE.
Ea a devenit recent a patra jucătoare din ligă capabilă să ofere cel puțin 16 pase decisive într-un meci, după Sue Bird, Courtney Vandersloot și Ticha Penicheiro.
Baschet
O statuie a regretatului Kobe Bryant, amplasată pe locul unde s-a produs accidentul de elicopter
27/01/2022 LA 14:41
Olympic Games
Tokyo 2020: Top 10 Slam Dunk-uri reușite la Olimpiadă
13/04/2021 LA 09:32