Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cursa feminină de mass-start la biatlon a fost reprogramată! Decizia organizatorilor

Andrei Nicolae

Publicat 17/02/2022 la 07:49 GMT+2

Programată inițial pentru sâmbătă, pentru închiderea programului olimpic de biatlon, proba feminină de mass-start a fost devansată cu o zi (vineri, ora 09:00), din cauza vântului și frigului. Așadar, ambele probe de mass-start vor fi mâine. Băieții vor concura de la ora 11:00.

Biathlon: Staffel der Damen

Credit imagine: Getty Images

Concursurile de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 se încheie cu o zi mai devreme față de programarea inițială.
Cursa feminină de mass-start era proramată sâmbătă, dar a fost devansatăpentru vineri, ora 09:00, înaintea probei similare masculine, care a rămas la ora 11:00.

Cursa feminină de mass-start la biatlon a fost reprogramată

Organizatorii se tem de prea mult vânt și frig, sâmbătă, și au decis să nu-și asume niciun risc, astfel că vineri vor fi ultimele artificii la biatlon, cu două probe extrem de spectaculoase. Cu această ocazie, Marte Olbu Roeiseland va încerca să-și treacă în cont și a cincea medalie la ediția din acest an.
Sportiva din Norvegia are deja trei titluri olimpice și o medalie de bronz, la fel ca și conaționalul Johannes Thigness Boe, care deține același palmares înaintea acestei probe.
Pentru unele sportive, cum ar fi în special pentru biatlonistele din Franța și Belarus, care au dezamăgit miercuri la ștafetă, va fi o ultimă șansă să se remarce. Și la masculin sunt câțiva sportivi, precum suedezul Samuelsson și francezul Jacquelin care au de luat o revanșă după tot ce au arătat până acum.
Quentin Fillon Maillet à l'arrivée du relais des JO de Pékin
O provocare imensă va avea și francezul Quentin Fillon Maillet, care va încerca să termine cu medalii în toate cele șase probe din program! Liderul Cupei Mondiale a cucerit la JO 2022 nu mai puțin de 5 medalii, două de aur și trei de argint.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo