Ingrid Landmark Tandrevold a fost în cărți pentru a câștiga azi medalia de bronz la pursuit, la biatlon, fiind pe locul 3 după ultima tragere din poligon. Spre finalul cursei, ea a "dispărut" însă din cadrele TV. Tiril Eckoff a urcat neașteptat pe locul 3, în timp ce Ingrid a sosit în cele din urmă doar pe locul 14!
Sportiva din Norvegia a trecut linia de sosire epuizată. Pe ultima parte a cursei, ea a dat senzația că schiază în gol și a fost depășită pe rând de mai multe sportive.

Ingrid Landmark Tandrevold a fost KO după ce a trecut linia de sosire

Beijing 2022
Biatlonul la Beijing. Eroi, drame și momente pentru istorie
18/02/2022 LA 16:09
A tras însă să ajungă la final, iar după ce a încheiat cursa s-a prăbușit la pământ de oboseală. Câteva biatloniste, inclusiv Julia Simon și coechipiera ei Marte Olsbu Roeiseland, campioana olimpică, au venit lângă ea.

Scene dramatice cu Ingrid Landmark Tandrevold la finalul probei feminine de pursuit la biatlon

După minute lungi petrecute la pământ, Ingrid Landmark Tandrevold a reușit să se ridice datorită intervenției serviciului medical. Până la urmă, totul a fost fără consecințe. "Ingrid s-a îmbrăcat și acum stă, mănâncă și se relaxează", a susținut medicul naționalei Norvegiei Lars Kolsrud pentru Eurosport.
"Îi pare foarte rău că nu a obținut medalia la care spera. A fost într-adevăr knock-out, dar a fost conștientă la final", a mai spus medicul.
Marte Olsbu Roeiseland a câștigat concursul de o manieră categorică și a obâținut astfel al treilea titlu olimpic la această ediție a Jocurilor Olimpice. Ea mai are și un bronz la 15 km.
Beijing 2022
Biathlon Men's Mass Start 15 km - Beijing 2022 - Rezumate de la Olimpiadă
18/02/2022 LA 10:55
Beijing 2022
Momentul în care biatlonistul Johannes Thingnes Boe a intrat în istorie: 4 titluri la JO 2022!
18/02/2022 LA 09:56