Tyson Fury ar fi vrut să se dueleze în 2022 cu Anthony Joshua sau Oleksandr Usyk. Cei doi au refuzat, însă, propunerea de a se lupta cu englezul de 33 de ani, care și-a găsit rapid un oponent.
Fury se va duela în primăvara acestui an cu Dillian Whyte, într-un meci pentru centura de campion mondial WBC. Partida va fi prima în care Whyte va lupta pentru titlul mondial.
De-a lungul carierei, boxerul i-a învins, printre alții, pe Alexander Povetkin, Joseph Parker, Derek Chisora, Robert Helenius sau Mariusz Wach. În plus, Dillian Whyte s-a duelat în 2015 și cu Anthony Joshua, care l-a învins.
Box
Scandal după ce Lăcrămioara Perijoc a pierdut finala mondială la box!
21/05/2022 LA 09:12
Citește și:
Lupta dintre Tyson Fury și Dillian Whyte a fost dezvăluită de Fury pe pagina sa de Facebook, unde sportivul le-a promis fanilor că va oferi un spectacol total.
"Abia aștept să îl pocnesc în față pe Whyte. O să îi dau cea mai mare bătaie din viața lui! Să se antreneze bine că va fi anihilat", a declarat Tyson Fury pe rețelele de socializare.
Bursele totale ale meciului care va avea loc în primăvara acestui an valorează circa 35 milioane de euro, Fury arătându-se supărat de faptul că Joshua a refuzat să se lupta cu el într-o partidă extrem de așteptată de fani, care ar fi avut o bursă de aproximativ 80 de milioane de euro.
Potrivit presei din Anglia, faptul că Anthony Joshua a refuzat duelul cu Tyson Fury poate însemna că acesta a activat clauza de revanșă, urmând a boxa din nou cu Oleksandr Usyk, care l-a învins anul trecut în lupta pentru centurile sale.
Box
Ionuţ "El Capo" Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş
21/05/2022 LA 05:07
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42