Boxerul englez a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a postat imaginile "nefericite" din timpul unui antrenament din propria grădină, transmis în direct pe contul său de Instagram. Aflat în fața casei, Maxwell se antrena la sac și le explica urmăritorilor săi cum să trimită un uppercut perfect. Lecția de box a britanicului s-a încheiat nefast: după o serie de lovituri directe, Max a tirmis un uppercut care i-a ricoșat în față.
Pugilistul a întrerupt antrenamentul și i-a făcut semne cameramanului să oprească filmarea. Peste câteva minute, campionul european le-a arătat fanilor cât de rău s-a accidentat: ochiul său drept s-a învinețit exact ca la finalul unui meci în care nu și-a ținut garda destul de sus.
Box
Replică urâtă a băiatului lui Ali la adresa lui Tyson, deși "Iron Mike" i-a recunoscut supremația
13/04/2020 LA 08:31
Sam s-a amuzat de întâmplarea din grădină și i-a anunțat pe urmăritorii săi că "Sesiunile live de pe Instagram vor fi amânate pe o perioadă nedeterminată".
Sam Maxwell nu este primul boxer care se auto-accidentează. Chiar deținătorul centurii la categoria grea, Tyson Fury, a fost victima propriilor sale lovituri, în timpul unui meci.

Sam Maxwell, neînvins în cariera de profesionist

Maxwell și-a făcut debutul profesionist în 2016, iar de atunci a câștigat toate cele 13 lupte, dintre care 11 prin knock-out. Englezul a fost implicat într-una dintre cele mai spectaculoase lupte de anul trecut, când l-a învins în ultima rundă pe mult mai bine cotatul Sabri Sediri.
Ultima oară când a intrat în ring s-a întâmplat în noiembrie. La meciul respectiv, Maxwell l-a făcut KO în runda a 7-a pe Connor Parker, neînvins până la întâlnirea respectivă, și a cucerit titlul european.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31