Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au întâlnit duminică, 29 noiembrie, de la ora 04:00 (ora României), la STAPLES Center din Los Angeles, California. Super-duelul dintre Tyson și Jones Jr. s-a încheiat încă de la 7.25. Toate cele opt runde au fost dominate categoric de Mike Tyson, care nu l-a menajat nicio clipă pe Roy Jones Jr. și i-a aplicat o mulțime de lovituri puternice.
În ciuda prestației sale, Mike nu a primit o decizie prin care să fie recunoscut drept câștigător, ceea ce l-a nemulțumit, însă meciul a fost unul demonstrativ. Arbitrul Chad Dawson a decis 76-76, egal, Christy Martin l-a dat învingător pe Mike cu 79-73, în timp ce Vinny Paz l-a oferit incredibil pe Jones ca învingător cu 80-76.

Câți bani au încasat cu adevărat cei doi pugiliști după lupta de aseară

Box
Deontay Wilder, pe masa de operație după înfrângerea contra lui Tyson Fury! Când va reveni în ring
13/10/2021 LA 11:37
Important de precizat este că atât Mike Tyson, cât şi Roy Jones Jr., şi-au asigurat primii bani pentru lupta de aseară încă de dinainte de luptă. Cei doi mari pugilişti vor primi câte 10.000.000 de dolari, indiferent de faptul că lupta nu a avut un deznodământ anunțat de arbitru. Suma va creşte cel mai probabil în funcţie de contractele de sponsorizare semnate. Contractul semnat de cei doi mai prevede că Mike Tyson şi Roy Jones Jr. vor primi 50% din banii obţinuţi pentru pay-per-view, ceea ce ar duce câştigurile, în cazul fiecăruia, la peste 20.000.000 de dolari.
Mai mult, în Statele Unite ale Americii, costul pentru a vedea meciul în sistem pay-per-view a fost de 49,99 dolari. În orice caz, interesul a fost uriaș în toată lumea. Mike Tyson are în prezent o avere estimată la 3.000.000 de dolari, iar lupta contra lui Roy Jones Jr. îi va aduce un mare plus. În orice caz, cea mai mare parte din banii încasați va fi folosită în scopuri caritabile, aşa cum a susţinut unul dintre reprezentanţii acestuia.
Box
Fury: "Wilder e idiot! M-am dus la el să îl felicit: "Bravo, omule, bun meci!" Știți ce mi-a zis?"
10/10/2021 LA 09:41
Box
Tyson Fury a câștigat lupta palpitantă cu Deontay Wilder și păstrează centura WBC a greilor
10/10/2021 LA 06:57