Dacă în urmă cu un deceniu fostul campion mondial la categoria grea ajunsese să cântărească peste 170 de kilograme, acum acesta arată într-o formă fizică de invidiat. La asta a contribuit cu siguranţă şi dieta ţinută, renunţând la carne, după cum singur a dezvăluit acum câteva săptămâni. Acum, Tyson e într-o formă de invidiat şi e gata din nou să urce în ring.

"Aveam tensiune arterială ridicată, am fost aproape să mor, aveam şi artrită. Am devenit vegan şi asta m-a ajutat să elimin multe probleme din viaţa mea. Am pierdut în greutate, aproximativ 45 de kilogram şi simt că viaţa mi s-a schimbat", dezvăluia Tyson.

Box
Holyfield și-a risipit întreaga avere de 220 milioane de euro: "Am fost un fraier, dar nu mai sunt!"
12/08/2020 LA 14:48

Tyson şi tratamentul la care au apelat şi Nadal sau Cristiano Ronaldo

Dar regimul vegan nu a fost singurul care l-a făcut pe Mike Tyson să arate din nou ca un atlet desăvârşit. Într-o emisiune de ieri, americanul a recunoscută că a apelat şi la un tratament revoluţionar cu celule stem. La această procedură au recurs, în trecut, şi Cristiano Ronaldo sau Rafa Nadal, doi sportivi care sunt un model pentru toţi din punct de vedere al pregătirii fizice. Cum funcţionează tratamentul? A spus-o chiar Tyson, citat de Marca.

"Sângele este extras din cordonul ombilical al nou născuţilor sau din măduva osoasă şi este injectat pacientului. Când mi-au luat sângele, era de o culoare roşie închisă. Când l-au reintrodus, devenise translucid, aproape că puteam vedea prin substanţa reinjectată. A fost ciudat atunci, dar acum mă simt complet echilibrat", a spus Tyson, citat de Marca.

Tratamentul nu este simplu sau ieftin, dar se dovedeşte extrem de eficient într-o serie de probleme: în reducerea durerilor şi a inflamaţiilor, în creşterea fluxului de sânge şi în regenerarea ţesuturilor. Conform sursei citate, un pacient poate plăti între 5000 de euro şi 25.000 de euro pentru o asemenea metodă, în funcţie de cât de prestigios e spitalul în care aleg să urmeze procedura.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1293x682:1295x680)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/05/27/2824758.jpg

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Box
Mike Tyson revine în ring pentru un meci cu Roy Jones Jr! Când va avea loc lupta
23/07/2020 LA 19:24
Box
Floyd Mayweather vrea să revină în ring. Ce îl oprește însă pe fostul mare campion
16/07/2020 LA 05:05