"Am avut o conversaţie cu staff-ul lui şi pare că se va întâmpla. Cred că ne vom înţelege, dar trebuie să mai lăsăm timpul să treacă. Eu sunt recunoscător și sunt pregătit", a declarat Evander Holyfield.

Cei doi ar fi la a treia confruntare. Prima a fost câştigată de Holyfield iar în cea de-a doua, Tyson a fost descalificat pentru că l-a muşcat de ureche pe adversarul său. Între timp, cei doi s-au împăcat.

Box
Tyson – Holyfield, episodul trei în 2021? Proiectul despre care vorbește toată planeta
02/01/2021 LA 13:36

Bursa pentru o nouă luptă ar putea ajunge la 200 de milioane de dolari.

Alte două variante pentru Tyson

În cazul în care, în cele din urmă, nu se ajunge la un numitor comun cu Holyfield, reprezentanții lui "Iron" Mike mai lucrează la două scenarii.

Primul dintre ele vizează un meci la Colosseum, la Roma, pe data de 17 iunie, foarte dorit de Cantatore. Acesta a explicat pentru sursa citată: "Am luat legătura cu cei din anturajul lui Mike Tyson. În curând, voi pleca împreună cu soția mea în Statele Unite pentru discuții. Există un accord general pentru semnarea contractului. Sper ca prezența lui Mike Tyson să ajute și la relansarea turismului în Italia, aș vrea ca această inițiativă să fie și un moment al renașterii după pandemie".

A doua variantă ar fi o revanșă cu Roy Jones Jr., care s-a declarat deja disponibil pentru un astfel de meci.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Box
Anthony Joshua l-a făcut K.O. pe Pulev în runda 9! Campionul mondial își păstrează cele 4 titluri
13/12/2020 LA 07:33
Box
Mayweather revine în ring! Cine va fi adversarul fostului campion mondial și când va avea loc meciul
07/12/2020 LA 10:31