"Am avut o conversaţie cu staff-ul lui şi pare că se va întâmpla. Cred că ne vom înţelege, dar trebuie să mai lăsăm timpul să treacă. Eu sunt recunoscător și sunt pregătit", a declarat Evander Holyfield.
Cei doi ar fi la a treia confruntare. Prima a fost câştigată de Holyfield iar în cea de-a doua, Tyson a fost descalificat pentru că l-a muşcat de ureche pe adversarul său. Între timp, cei doi s-au împăcat.
Bursa pentru o nouă luptă ar putea ajunge la 200 de milioane de dolari.
Box
VIDEO | Mayweather a reușit un KO ca în vremurile bune cu japonezul Asakura! Urmează McGregor?
IERI LA 10:11

Alte două variante pentru Tyson

În cazul în care, în cele din urmă, nu se ajunge la un numitor comun cu Holyfield, reprezentanții lui "Iron" Mike mai lucrează la două scenarii.
Primul dintre ele vizează un meci la Colosseum, la Roma, pe data de 17 iunie, foarte dorit de Cantatore. Acesta a explicat pentru sursa citată: "Am luat legătura cu cei din anturajul lui Mike Tyson. În curând, voi pleca împreună cu soția mea în Statele Unite pentru discuții. Există un accord general pentru semnarea contractului. Sper ca prezența lui Mike Tyson să ajute și la relansarea turismului în Italia, aș vrea ca această inițiativă să fie și un moment al renașterii după pandemie".
A doua variantă ar fi o revanșă cu Roy Jones Jr., care s-a declarat deja disponibil pentru un astfel de meci.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Box
Conor McGregor îl atacă pe Floyd Mayweather: "Minte când spune că face 100 de milioane de dolari"
24/09/2022 LA 14:25
Box
Floyd Mayweather va lupta din nou împotriva lui Conor McGregor. Anunțul sportivului american
21/09/2022 LA 11:44