În vârstă de 53 de ani, Mike Tyson nu are de gând să dispară din peisaj prea curând, el fiind în continuare într-o formă de zile mari. Fostul campion la categoria grea a avut o apariție în evenimentul "All Elite Wrestling" și s-a reîntâlnit cu legenda WWE Chris Jericho, la 10 ani după ce fostul pugilist l-a lovit cu pumnul în ring pe starul anadiano-american.
Jericho l-a înfruntat pe Tyson și i-a spus în repetate rânduri să-i ceară scuze pentru episodul de acum 10 ani, când Tyson l-a luat prin surprindere și i-a dat un pumn, făcându-l KO. Tyson s-a înfuriat de această dată și mai mult pe wrestler și și-a rupt tricoul de pe el, demonstrând că încă este de temut.
Mike Ironman Tyson l-a împins pe Jericho, care i-a răspuns cu aceeași monedă, iar totul s-a transformat într-o încăierare pe cinste în ring. Înainte de a părăsi "scena", Tyson a lăsat să se înțeleagă că nimic nu s-a concretizat de această dată, iar că o nouă luptă va urma: "Îți zic că nimic nu e gata! Voi reveni, iar Jericho va lua bătaie”.
Box
Mike Tyson a refuzat o sumă colosală pentru a boxa cu Holyfield! Ce motiv a invocat "Iron Mike"
23/03/2021 LA 12:21

Ce s-a întâmplat între Mike Tyson și Chris Jericho acum 10 ani

În urmă cu zece ani, Jericho făcea parte din WWE, iar Mike Tyson își făcea una dintre aparițiile sale ocazionale pentru comapnie. Tyson și Jericho au făcut echipă într-un meci din cadrul Monday Night Raw din 2010, luptând împotriva echipei formate din Shawn Michaels și Triple H, echipă pe care Tyson o cunoștea destul de bine încă de pe vremea WrestleMania 14.
În 2010, Jericho a fost mai degrabă o povară pentru Tyson, iar aroganța și atitudinea lui l-au mâniat pe "cel mai rău om de pe planetă". Chiar dacă făceau parte din aceeași echipă, Tyson s-a întors împotriva lui Jericho și l-a făcut KO. Acum, Jericho vrea răzbunare, la 10 ani după ce a fost eliminat de Tyson într-un meci WWE.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mike Tyson revine în ring pentru un meci cu Roy Jones Jr! Când va avea loc lupta
23/07/2020 LA 18:24
Box
Wladimir Klitschko îl antrenează pe Evander Holyfield pentru o luptă epică împotriva lui Mike Tyson
23/05/2020 LA 07:01