Mike Tyson s-a întors în ring la 54 de ani și a boxat cu anul trecut cu Roy Jones Jr., meci încheiat nedecis. După acea partidă, "Iron Mike" a declarat că s-a simțit foarte bine și își dorește să lupte și în alte partide, iar promotorii au demarat discuțiile pentru un meci colosal, între Tyson și Holyfield (58 de ani).
Negocierile au fost la un pas să fie finalizate, stabilindu-se inclusiv data și locația marii dispute: 29 mai 2021, pe arena Hard Rock din Florida.
Conform ultimelor informații din presa americană, Tyson ar fi avut o bursă de 25 de milioane de $. Deși a avut mari probleme financiare în ultimii ani, Tyson a refuzat această ofertă, iar șansele fanilor de a vedea o nouă încleștare între el și Holyfield sunt foarte mici, cel puțin pentru viitorul apropiat.
Box
Mike Tyson revine în ring pentru un meci cu Roy Jones Jr! Când va avea loc lupta
23/07/2020 LA 18:24
https://i.eurosport.com/2020/11/29/2945877.jpg

Mike Tyson a refuzat o ofertă de 25 de milioane de $

Kris Lawrence, managerul lui Evander Holyfield a declarat prin intermediul Swanson Communications că tabăra lui Tyson a fost cea care a făcut ca această luptă să nu mai aibă loc: "Am crezut că această afacere a fost închisă, dar totul s-a destrămat atunci când oamenii lui Tyson au refuzat toate ofertele. Am negociat cu bună credință tot timpul, dar se pare că am ajuns să ne pierdem timpul. Ambele părți au negociat intens de câteva luni, iar echipa noastră a crezut sincer că acordul este iminent. Cu toate acestea, cerințele echipei lui Tyson s-au schimbat, fiind departe de ceea ce Mike Tyson convenise direct cu Holyfield."
Mike Tyson și Evander Holyfield s-au întâlnit de 2 ori în perioada când erau profesioniști. Ambele meciuri i-au revenit lui Holyfield: primul în noiembrie 1996 și al 2-lea în iunie 1997. A 2-a întâlnire a rămas celebră prin gestul incredibil al lui Tyson, care l-a mușcat de ureche pe adversarul său.
Mike Tyson a explicat motivul pentru care a refuzat această luptă care ar fi fost una istorică. Fostul campion mondial al greilor a spus că nu mai dorește să lupte într-o gală organizată de compania Triller, cea care a organizat și lupta cu Roy Jones Jr.
"Vreau să clarific că nu voi mai face parte dintr-o gală organizată de Triller. Nu cunosc pe nimeni din compania lor. Sunt asociat cu Legends Only League și următorul meu meci va fi doar cu ei.", a scris Tyson pe conturile de socializare.
Box
VIDEO. Mike Tyson, din nou în ring! A sărit să-l bată pe omul care l-a enervat în urmă cu 10 ani
29/05/2020 LA 06:40
Box
Wladimir Klitschko îl antrenează pe Evander Holyfield pentru o luptă epică împotriva lui Mike Tyson
23/05/2020 LA 07:01