Săptămâna trecută au avut loc Campionatele Mondiale de ciclism pe velodrom, competiție desfășurată în Franța, la Roubaix.
Cvartetul italian format din Filippo Ganna, Liam Bertazzo, Jonathan Milan și Simone Consonni s-a bucurat joi de victorie în proba de urmărire pe echipe, dar ce a urmat în noaptea următoare a șocat. Bicicletele celor 4, alături de alte 16 biciclete ale altor componenți ai lotului Italiei, au fost furate din autocarul parcat în fața hotelului din Lille unde era cazată întreaga delegație.
Valoarea totală a prejudiciului a fost una imensă, numai cele 4 biciclete ale campionilor mondiali de la urmărire valorând aproximativ 25.000 de € fiecare.
Turul Franței
Turul Franței a început cu o surpriză uriașă! Yves Lampaert a câștigat contratimpul din prima etapă
01/07/2022 LA 17:12
Citește și:

Hoții care i-au lăsat pe campionii mondiali fără biciclete sunt români

La o săptămână distanță de la nefericitul eveniment, infractorii au fost prinși. Aceștia sunt 4 cetățeni români din județul Vrancea, care sunt acuzați de multe foarte multe infracțiuni în țară și peste hotare.
"Astfel, la data de 23 octombrie 2021, inculpaţii au sustras sustras 22 de biciclete, aparţinând lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiție în Franța, cu o valoare a prejudiciului de aproximativ 600.000 euro. La data de 28 octombrie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au efectuat un număr de 14 percheziții domiciliare pe raza judeţului Vrancea în urma cărora au fost identificate și ridicate 21 de biciclete dintre cele 22 sustrase de pe teritoriul Franței...
În cursul zilei de astăzi, cei 4 inculpați vor fi prezentați Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.", este o parte din comunicatul emis de DIICOT cu privire la acest subiect.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UAE Tour
Tadej Pogacar, prima victorie a sezonului! Slovenul s-a impus entuziasmant în etapa a 4 din UAE Tour
23/02/2022 LA 14:14
Ciclism
Campionatele Mondiale de Ciclism: favoriții în cursa de șosea. Cine îl oprește pe Wout Van Aert?
24/09/2021 LA 11:46